Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miskolc, Debrecen stb, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miskolc, Debrecen stb, miért vidék Budapest miért város?

Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 00:09
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
35%
külföldön más a helyzet, de ha összehasonlítod pl. miskolcot budapesttel óriási különbségek vannak, tehát én nem nevezném őket ugyanúgy városnak...
2010. jún. 7. 00:28
 12/40 A kérdező kommentje:
jaja Izgat A-vas :D:D
2010. jún. 7. 00:28
 13/40 A kérdező kommentje:
Na és miaz? van négyes metrótok?
2010. jún. 7. 00:29
 14/40 anonim ***** válasza:

Mezőcsát se falu...

Első vagyok amúgy

de az a szó, hogy "vidék" csak akkor rossz értelmű, ha azt gondolod mögé... énszerintem az a vidék, ami nem a főváros, de ez CSAK EGY SZÓ, és ennyit és csak ennyit jelent...

Budapestet azt hívja A Város-nak,aki ott lakik mellette... Az arnótiaknak meg Miskolc "A Város", ők oda mennek "be a városba", nem Bp-re...

2010. jún. 7. 00:30
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Én Bp-et leginkább undrító budüs mocskos szeméttelepnek nevezném, mint városnak, de ti tudjátok :P Éljen Borsod :D:D (első vagyok még mindig:D)
2010. jún. 7. 00:31
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
gyerekek,kiderül hogy itt mindenki avasi:D
2010. jún. 7. 00:31
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

Vivát Academia! :D

Miskolc, belváros

2010. jún. 7. 00:32
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
Pest mitől jobb mint Miskolc?Annyi hogy nagyobb,ezért van több bevásárlóközpont,stb...
2010. jún. 7. 00:33
 19/40 A kérdező kommentje:
Vivát, Vivát :)
2010. jún. 7. 00:35
 20/40 anonim ***** válasza:
70%

budapestnek valóban vannak undorító részei, de nem ott kell lakni, nem kell arra járkálni, ennyi :p A többi hely se sokkal jobb, mindenhol vannak olyan helyek amik nem nevezhetőek éppenséggel szépnek :D

a lehetőségekben különbözik bp vidéktől, míg egy kisebb 'városban' ha el akarsz menni valahova (könyvesbolt, szórakozóhely, mozi (már ha van :'D) akkor max 3 hely közül választhatsz, azt' ha az nem jó akkor kész :D

Nekem a város ott kezdődik, hogy rengeteg választási lehetőség.

2010. jún. 7. 00:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!