Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szemetek a pasik?

Figyelt kérdés

Miért csalnak meg, ha mindent megkapnak... Miért kevernek egyszerre több nővel? miért hitegetnek? miért kell nekik mindig más?

Nem is hiszek abban, hogy létezhet örök szerelem...

Mit gondoltok ezekről?

Miért van ez így? És ne gyertek nekem a biológiai bekódoltsággal...

2010. jún. 6. 23:33
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
de félénkebb srác az meg azt gondolhatja, hogy rámenős, levakarhatatlan vagyok... és megijed... nem?
2010. jún. 7. 00:41
 22/31 A kérdező kommentje:
és aki nem kezdemnyez, az valószínű azért van, mert nem vagyok az esete... nem?
2010. jún. 7. 00:42
 23/31 anonim ***** válasza:

00:41

nem fogja azt gondolni.Én is félénk srác vagyok, és tapasztalatból mondom hogy az ilyen típus nagyon hűséges és érzelmesebb mint az aki nyomul folyton.

2010. jún. 7. 00:48
 24/31 anonim ***** válasza:

00:42

Nem, hanem azért nem kezdeményez mert fél a visszautasítástól, fél hogy nem fog neked tetszeni.

Olyan srácnál kezdeményezz aki szemez veled:) annak tuti bejössz.

2010. jún. 7. 00:49
 25/31 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2010. jún. 7. 01:06
 26/31 anonim válasza:
Általánosítás....de minden nagyon relatív. 20/F lányok terén, visszahúzódó, érzelmes típus...De külsőre kisportolt, fitt vagyok, és társasági ember, ennek ellenére, mivel normális vagyok nehezen találtam azt a lányt akivel hosszú távon megtudnék állapodni...mért?? mert senki sem azt keresi aki vagyok, hanem ahogyan látnak...De szerencsére rám talált a szerelem, és egymásra találtunk a párommal...és bár nem egy top model, számomra ő a legszebb (szóval rossz helyeken vagy ha ennyi g..ci sráccal hoz össze a sors) :)
2010. jún. 7. 02:13
 27/31 anonim ***** válasza:

AZOK a pasik szemetek, akikkel te kavarsz... mert aki rendes, az nem feltétlen menőzik a drága dolgaival, nem hazudozik mindenféle szépeket, amiket te elhiszel és bedőlsz neki. le merném fogadni szóba se állnál velem semmilyen körülmények között, mivel nemvagyok kőgazdag, se kigyúrt, és kell 5 perc hogy megnyiljak annyira valakinek, hogy beszélgessünk normálisan. de nem vagyok szemét, és értékelem ha valaki őszinte és normális velem!

szpjál le szerintem... ...

2010. jún. 7. 03:35
 28/31 anonim ***** válasza:
Biztos Te és a barátnőid is beprobálkoztatok a legmenőbb srácoknál aztán most csodálkoztok h otthagytak Titeket.. normális fiukkal miért nem lehet kezdeni? Akkor nem érne csalodás.. az a baj h az átlag fiuknak esélyük sincs a mai nőknél :(
2010. jún. 7. 07:10
 29/31 A kérdező kommentje:
elhiszitek, hogy nem a pénztárcára, a márkás cuccokra, a menő autók miatt választottam???? Ha látnátok a srácot, elcsodálkoznátok! És mégis...
2010. jún. 7. 07:53
 30/31 anonim ***** válasza:
Nem hiszek neked
2010. jún. 7. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!