Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szemetek a pasik?
Miért csalnak meg, ha mindent megkapnak... Miért kevernek egyszerre több nővel? miért hitegetnek? miért kell nekik mindig más?
Nem is hiszek abban, hogy létezhet örök szerelem...
Mit gondoltok ezekről?
Miért van ez így? És ne gyertek nekem a biológiai bekódoltsággal...
00:41
nem fogja azt gondolni.Én is félénk srác vagyok, és tapasztalatból mondom hogy az ilyen típus nagyon hűséges és érzelmesebb mint az aki nyomul folyton.
00:42
Nem, hanem azért nem kezdeményez mert fél a visszautasítástól, fél hogy nem fog neked tetszeni.
Olyan srácnál kezdeményezz aki szemez veled:) annak tuti bejössz.
AZOK a pasik szemetek, akikkel te kavarsz... mert aki rendes, az nem feltétlen menőzik a drága dolgaival, nem hazudozik mindenféle szépeket, amiket te elhiszel és bedőlsz neki. le merném fogadni szóba se állnál velem semmilyen körülmények között, mivel nemvagyok kőgazdag, se kigyúrt, és kell 5 perc hogy megnyiljak annyira valakinek, hogy beszélgessünk normálisan. de nem vagyok szemét, és értékelem ha valaki őszinte és normális velem!
szpjál le szerintem... ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!