Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a kábé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a kábé ugyanolyan magas srácokról?

Figyelt kérdés
Csajokat kérdezném, hogy ha pont ugyanolyan magas mint a srác akkor az nem zavaró? például 170-170 cm
2010. jún. 6. 23:25
 1/8 nielindi ***** válasza:
sajna nemtom :( sosem voltam még 170 cm
2010. jún. 6. 23:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért lenne zavaró??
2010. jún. 6. 23:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, csak a lány ne gyakran hordjon magassarkút.
2010. jún. 6. 23:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Az én barátom is csak 5 centivel magasabb nálam (én 170 cm vagyok), de ez engem egyáltalán nem zavar, sőt, örülök neki, hogy nem kell lábujjhegyre állnom, hogy megcsókoljam, nem úgy, mint az előző pasimnál, akinél néha már fájt a nyakam... :D De azért én pl. igyekszem nem hordani olyan magassakút, amiben magasabb vagyok a barátomnál. Amúgy meg ha igazán szeretsz valakit, akkor nem érdekel a magassága :)
2010. jún. 7. 00:01
 5/8 anonim ***** válasza:
de igen...én 173 vagyok lány létemre,és ilyen 13cm-es sarkú cipellőket hordok:) igenis legyen magas.
2010. jún. 7. 00:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 158 centi vagyok:) Nem szeretnék egy ilyen magas pasival járni. 175-180 centi minimum.
2010. jún. 7. 07:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem érezném jól magam, ha a fiúm 170-175 cm magas lenne, nálam a férfi 185 cm-nél kezdődik :D Rá szó szerint fel tudok nézni :) Mennénk bemutatkozni a szüleimhez, nem biztos, hogy könnyedén azt tudnám mondani, hogy ő a barátom. Talán inkább "bemutatom a gyerekemet" xD
2010. jún. 7. 09:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyanolyan magasak.
2010. jún. 7. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!