Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha a srác ugyanolyan magas mint én?
Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 11:57
3/13 anonim válasza:
Az eddigi legnagyobb szerelmem pontosan ugyanolyan magas volt mint én. Előtte el sem tudtam képzelni, hogy összejövök egy olyan pasival, aki mellett nem tudok magassarkút felvenni. De összejöttünk, és 3,5 évig voltunk együtt. Azóta csak magassarkút hordok. :) Egyébként 178 cm vagyok.
4/13 anonim válasza:
szerintem egyeltalán nem az =)
csak ne vegyél fel magas sarkút... ;)
5/13 anonim válasza:
miért lenne baj ? ne csináld XD
6/13 anonim válasza:
Eddig úgy voltam vele, hogy baj. De most találkoztam egy fiúval, aki kb olyan magas mint én. Eleinte zavart, ezért nem is akartam tőle semmit. De annyira "megbolondított" hogy már nem érdekel. De azt azért hozzáteszem, hogy egyik nap mikor egymás mellett álltunk, ő olyan aranyosan kihúzta magát, hogy úgy már inkább magasabb volt nálam. :D Csak hát mikor elfelejti, akkor olyan magas mint én.
Viszont abból a szempontból szerencsém van, hogy a sulis ballagásokon kívül soha nem volt rajtam magassarkú, szóval erről nem kell lemondanom ha összejövünk.
Egy szintén 178 centis lány.
7/13 anonim válasza:
Nem. Vízszintesen meg úgyis mindegy.
8/13 anonim válasza:
arra nem gondoltál hogy te vagy g y o g y i ?
9/13 anonim válasza:
Azér mondom önöknek ez hülyeség kérem.
10/13 anonim válasza:
De!:@ legalább akkora vagy pont akkora vagy egy picivelkisebb picivel nagyobbXXXDHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!