Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hibát követtem el este nem tudom mi a francot csináljak?
Exet felejtsd el vègleg!!!
Imádkozz , hogy a gyereked apja meg ne tudja. Természetnek hála pár hét múlva az exed èszreveszi hogy terhes vagy.
Exet felejtsd el vègleg!!!
Imádkozz , hogy a gyereked apja meg ne tudja. Természetnek hála pár hét múlva az exed èszreveszi hogy terhes vagy. Most van az rtl2őn egy ilyen műsor.PONT EZ A SZITU
"nem tudtam az érzéseimen uralkodni"
Ez elég gyenge kifogás.
Agyfäszt tudok kapni az érzelmileg labilis, hadilábakon álló nőktől. Ha tudtad, hogy még érezhetsz iránta, eleve minek jöttél össze egy másik emberrel, de ha már össze is jöttetek, miért találkoztál az exeddel (ha nem tervezett tali volt, akkor is mondhatál volna nemet neki)?! Szegény gyermek!
Az a baj, hogy a pasik is buták. Meglát nagy hassal, az lesz az első gondolata, hogy tőle vagy terhes. Aztán balhét fog csapni, hogy az ő gyerekét más ne nevelje.
Aztán a pasidnál is szorulni fogsz, mert minden kiderül.
A legjobb lenne, ha az exednek elmondod, hogy terhes vagy. Kérdezz rá, hogy így akar-e téged. Aztán a válasza után vagy boldog leszel vagy nem.
Ezt a mostani pasit meg ne áltasd. Csak idő kérdése, hogy mikor csalod meg újra, ha most is élvezted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!