Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mozi közben illik?
Sziasztok
A barátommal 1.5 éve vagyuk együtt nagyon ritkán tudunk szórakozni menni
Péntek este moziban voltunk és messengeren irogatott a barátom egy lánnyal,szoltam neki hogy most moziba vagyunk ráér visszairni neki később
Aznem zavar hogy vannak barátai,én ezt el is mondtam
De ne mozizás közbe tegye,és én lettem a hibás hogy ő akkor ír vissza amikor akar és ő ha a mozi közben szeretne akkor fog vissza irni neki,egyből támadt meg üvöltőzött velem
Pedig én csak annyit kértem hogy mozi alatt tegye el
Az nem zavar ha mással is beszélget oké beszélgessen de vannak olyan helyek időpontok amikot szerintem nem illik
Mit gondoltok erről
Hogyan tudnék vele beszélni hogy megértse
Sehogy. Ha akarta volna, már megértette volna.
Minek vagy együtt egy ekkora suttyóval? Jó ez neked?
Találkozni tudunk heti 4x úgy 2-3 órát
De elmenni szorakozni 3 havonta egyszer
És csak ránéztem h rakja el
Neki ez nem tetszett aztán mozi végén végig üvöltözte velem az utat,hogy én megfujjtom nem hagyom hogy legyenek barátai
Ez nem igaz
Nem zavar ha lánnyokkal fiukkal egyaránt beszél
De ne akkor tegye ezt amikor moziba vagyunk
A barátod függő, te pedig zavartad a függésében. Ezért kapott rohamot.
Én speckó otthagytam volna, hogy akkor ezentúl bssza a mobilját, oszt jónapot.
Semmit nem utálok jobban a moziban, mint az ilyen suttyókat... a filmre vagyok kíváncsi, nem a telefon csipogására, villogására.
Mellesleg örüljön, hogy te szóltál neki, mert ha túl sokat van kézben a telefon, simán elkobozhatja a mozi személyzete.
És olyanokat vágott a fejemhez hogy elveszem tőle az osszes barátját teljesen bezárom őt.....
Hiába probálok vele szot érteni egyszerűen nem lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!