Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mozi közben illik?
Sziasztok
A barátommal 1.5 éve vagyuk együtt nagyon ritkán tudunk szórakozni menni
Péntek este moziban voltunk és messengeren irogatott a barátom egy lánnyal,szoltam neki hogy most moziba vagyunk ráér visszairni neki később
Aznem zavar hogy vannak barátai,én ezt el is mondtam
De ne mozizás közbe tegye,és én lettem a hibás hogy ő akkor ír vissza amikor akar és ő ha a mozi közben szeretne akkor fog vissza irni neki,egyből támadt meg üvöltőzött velem
Pedig én csak annyit kértem hogy mozi alatt tegye el
Az nem zavar ha mással is beszélget oké beszélgessen de vannak olyan helyek időpontok amikot szerintem nem illik
Mit gondoltok erről
Hogyan tudnék vele beszélni hogy megértse
"És olyanokat vágott a fejemhez hogy elveszem tőle az osszes barátját teljesen bezárom őt....."
No, álljunk meg itt egy picit!
EZT vajon szerinted miért is mondhatta?
Vannak olyan helyek és szituációk, ahol tabu a telefonozás.
A mozi ilyen.
Nem azt mondom, ha egy nagyon fontos levelet várnék,akkor lehet én is a zsebemben hagynám rezgőn film közben is. De nem nyomkodnám indokolatlanul.
Nem azért megy el és fizet az ember, hogy utána végig telefonozza, hanem azért, hogy kicsit kikapcsoljon és jól érezze magát.
Az meg még inkább nettó bunkóság, hogy egy másik csajnak írogatott és még ő volt felháborodva.
Én ott hagynám a fenébe, keress olyat, aki szeret és tisztel és nem analfabéta ezen a téren, ismeri az illemet.
Én telefon függő vagyok, de egy moziban baromira nem illik, akkor sem, ha nem érdekel a film.
Aki mögöttem ül még alacsony fényerőn is mindent lát és zavarja, hogy a villogó fényt látja.
Meg téged sem igazán tisztel, alig tudtok együtt lenni, akkor is azt a szart nyomkodja.
Moziban (vagy bármilyen más, csoportos tevékenység esetén) is csak úgy illik mobilozni, ha az ember elnézést kér és FÉLREVONUL annyira, hogy a többieket ne zavarja a mobilozással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!