Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg hibát követtem el, amikor elfogadtam?
A párom kitalálta, hogy egyetem után 28 évesen elvégez még egy szakmát. Az egyetem alatt otthon lakott, amikor összeköltöztünk, én mentem dolgozni (ekkor voltam 20 éves), ő tanulni, megbeszéltük, majd én is tanulhatok, ha ő végzett, mert engem a szüleim nem tudtak támogatni.
Így eltartottam kettőnket. 2 hete végzett a sulival, közben én elkezdtem az enyémet októberben részmunkaidő mellett.
Onnantól kezdve, hogy kapott állást, már nem szorul rám, és ezt érezteti is, nem is tudja, akarja-e még folytatni velem, úgy néz ki.
Most itt vagyok egy megkezdett egyetemmel, 4 órás szerződéssel, és fogalmam sincs, mihez kezdjek, ha most kitesz, mert már lehet nagyobb igényű barátnője is, hisz hóvégétől megvan rá a keret.
Tegnap is kiabált velem ok nélkül, és kb arra jutottam, nyilván arra vár, hogy menjek el.
Szégyellje magát a pasid ha tényleg így áll a helyzethez.
Üljetek le, beszéljétek át hogyan is látjátok a kapcsolatotokat. Nem kell véka alá rejteni semmit, mondd el,hogy Te mit érzel, mire gondolsz, mit sérelmezel. Öntsetek tiszta vizet a pohárba, és ha tényleg nem csal az érzésed, és szakítani akar, annak ellenére,hogy ez elég szemét húzás Tőle, próbálj megoldást találni a tanulásra és hagyd el.
Nyilván könnyű utólag okosnak lenni, de hogy jutott eszedbe, hogy 20 évesen eltarts egy közel 30 éves herét, amíg ő tanul? Én 26 évesen 1,5 munkahely mellett tanulok egy igen nehéz szakon(levelezőn). Soha nem várnám ezt el senkitől. Komolyan nem értem.
Szóval igen, hibát követtél el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!