Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nőtársaim! Mit tennétek ha mellnagyobbító műtétet kapnátok karácsonyra a párotokról?
Nagyon nagyon pici méreteimmel én tudnék neki örülni.
Biztos elgondolkoznék azért, hogy na miért nem vagyok jó úgy ahogyan vagyok. De lehet, hogy hamar túl tenném ezen magam :D
Ha teljesen meg lennék elégedve magammal és nem is akarnám ezt a dolgot akkor szerintem is akkora sértésnek venném amit szakítás követne.
attól függ.
nekem nincs nagy, de a barátom mindig azt mondta hogy szép a formája, meg tetszik neki benne a piercing, nem akarná hogy másmilyen legyen.
szóval ha aztán ilyet kapnék tőle, akkor valószínűleg szakítanék, bár megpróbálnám túltenni magam rajta.
ha mindig is mondta volna, hogy olyat akar, akkor meg már rég szakítottam volna vele. :D akkor minek jött velem össze.
"Te egy kamus férfi vagy. Nincs is E kosár, a D után F jön. Ezt minden nő tudja."
Ezt a baromságot honnan vetted? Komolyan érdekelne.
Hát eléggé elkeserednék, főleg, hogy alapból E-s méretűek, és konkrétan fájdalmat okoznak. Emiatt nem is mondtam, hogy szeretnék...
Abban az esetben elfogadható ez az ajándék, ha a nő kifejtette, hogy szeretné. Egyéb esetben a pasas csak mellőrült, és magának vette igazából az ajándékot, de úgy tesz, mintha a nőnek vette volna. Ez gusztustalan dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!