Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nőtársaim! Mit tennétek ha mellnagyobbító műtétet kapnátok karácsonyra a párotokról?
Megkerdeznem, hogy ezt az összeget nem költene -e inkabb penisznagyobbito mütetre mindkettönk örömere.
... mondanam nökent.
Ferfi vagyok es ilyet sosem tennek. Ha kedvesem nem lenne megelegedve magaval es mindenkeppen szeretne, akkor megbeszelnem vele es tamogatnam (ha szamomra is elfogadhato lenne az eredmeny es nem jar egeszsegügyi kockazattal). De meglepetesböl közölni vele, hogy valami nem tetszik rajte es gyakorlatilag valtoztatasra sarkallni, azt semmikeppen.
Én ledöbbennék.Ha már ettől is nagyobb kéne neki, akkor veszem a kabátom és viszlát.
Abban az esetben meg, ha kis mérettel rendelkeznék, és ez szintén célzás lenne részéről, hogy neki nem felel meg így, akkor szintén kabát és viszlát.
Csodálkoznék, mert általában a kisebb mellű nőket szereti.
Amúgy meg elküldeném a francba, pont elégedett vagyok a méretemmel. 70-75C, már így is fáj tőle néha a hátam de jól néznek ki. Nem kérek se kisebbet se nagyobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!