Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te megharagudtál volna ha Avonos termékmintákat kaptál volna pasidtól karácsonyra?
Magamra haragudnék, hogy miként kerültem össze egy ilyen fillárb_szóval?
Legalább hozzátehetett volna egy utazási szórólapot is.... :D
hát nem esett volna jól, az tuti.
valakitől kapta, mert ő gondolom nem tanácsadónő...
tehát konkrétan 0 forintot költött az ajándékodra.
viszont felmerül a kérdés, hogy esetleg komoly anyagi gondjai vannak-e?
ha igen, egy beszélgetést megér a dolog.
ha nem, akkor viszont el kell gondolkozni, hogy hová tart a kapcsolat.
persze az is lényeges, hogy 1 hónapja vagy 5 éve vagytok-e együtt.
nem tudom megharagudnék-e, elvégre nem várok el nem tudom milyen ajándékot. ez csak egy plusz, örülhetek ha ad, de reklamálni nem tudom lenne-e jogom.
az viszont biztos, hogy megjegyeztem volna, hogy milyen szar ajándék, és jobb lett volna ha inkább nem is ad. azért mégiscsak rosszul esne, hogy ennyire nem érdekeltem, nem foglalkozott vele, azt hitte ez majd jó lesz?, ennyire nem ismer.
a körítést nem ismerem. ha máskor is ilyeneket csinálna, egy fillért nem akarna rám költeni soha, tehát nem egyszeri eset lenne ez, akkor szakítanék, mert nekem nem szimpatikus hozzáállás.
Természetesen meg!
Ennél tényleg jobb az is, ha nem ad semmit.
Azt a dumát meg ugorjuk, hogy a karácsony nem az ajándékról szól meg mindennek "illik" örülni. Lassan ott tartunk, ha kap a csaj egy adag kutyagumit, azt is hálásan köszönje meg, mert legalább gondolt rá?
Még mit nem!
Igenis tessék legalább egy évben egyszer ennyi erőfeszítést tenni, hogy örömet szerezzen annak, akit szeret!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!