Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet meghòdítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet meghòdítani egy nőcsábászt?

Figyelt kérdés
Tudom tudom őket nem lehet megváltoztatni, ha összejövök vele biztos meg csal stb. De hàt csak van valami "megoldàs". Elvègre ki akarja egyedül leèlni az èletèt? Fiatalon mèg jò meg minden de azért 40 fölött màr nem hiszem hogy csajmàgnes lenne. Plussz minden ember szerelembe esik az èletèben legalább egyszer tehát ezt nem nagyon tudja kikerülni. Hogyan lehet egy ilyen fèrfit elcsàbìtani ès meg is tartani? (Nem èrdekelnek a dobd ki a csöcsöd, segged vàlaszok). Valaki akinek van ilyen ismerőse ès komoly kapcsolata lett az leìrnà hogy mègis ez hogyan törtènt?

2018. jan. 29. 19:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Van egy cimborám. Tipikusan az a fajta, aki a legyet is röptében. Aztán egyszer csak megházasodott. A csaj titka az volt, hogy megtestesítette azt az álomnőt, akit a cimborám elképzelt magának. Ráadásul még szült neki gyereket is. Kettőt. Aztán mikor a gyerekek kicsit nagyobbak lettek, ugyanúgy csajozott tovább az asszony mellett. :D
2018. jan. 31. 01:25
 12/13 anonim ***** válasza:

# 11 Pont akartam írni..

Én nem tudom, mennyire kell naivnak vagy full hülyének lenni a kérdéshez is.. Vagy ahhoz, hogy egy nő miért pont ezekkel vállal gyereket, családot, meg egyáltalán, házasságot? Annyira buták, hogy azt hiszik, hogy ők ilyen különleges kis pillangók, és csak ő mellettük majd kitart az, aki sose tart ki senki mellett, mert nem tartozik eleve az elvei közé ez..

Saját példa: rám is úgy hajtott kollégák előtt (!!) egy ilyen nőcsábász, hogy bármely szingli megilletődne.. A kollégák még a barátnőt is ismerték, úgy szólogattak neki is oda, meg utána nekem is, hogy "amúgy neki barátnője van..." Csak lestem, mert erősen hajtott rám végig.

Egy ideig még próbálkozott, de aztán abbamaradt a dolog. Közben megnősült. Ez is hihetetlen.

Ja, megjegyzem az esküvői képeken láttam azt a barátnőjét, akit elvett.. Múltkor véletlenül láttam egy másik csajjal..

Gondolom jön majd a gyerek is.

HA szingli lettem volna, 1-2 kalandba lehet még bele is mentem volna, de hogy kapcsolatra nem kellett volna, az biztos. Pláne nem hosszútávra, meg családtervezéshez.

Nőjj fel. Ő ilyen típus, így kell elfogadni, rád is rád fog unni, max pár évet bír ki szerintem 1 nő mellett, de az a nagyon max! Neki kell a pezsgés, az új izgalma, a hódítás varázsa. Hiába adsz meg neki mindent ezekből, új testet, új illatot, más nőt te sem tudsz pótolni- egyszóval a változatosságot. Szóval törődj bele.

2019. jún. 6. 20:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Aki "nőcsábász", az pont azért az, mert képtelen a kötődésre. Valóban ilyen társra vágysz?
2019. jún. 6. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!