Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idő kérés kapcsolat átgondolásához?
Az időkérés arra jó, hogy szakítás előtt húzni lehet vele az időt. Ha az egyikőtök akar gyereket, a másik nem, akkor búcsúzzatok el egymástól. Ebben nem lehet kompromisszumot kötni.
21N
Lehet,hogy nem teljesen veszett még a helyzet. Ha őszinte volt, és szeret, akkor ha elgondolkodsz, változtatsz a véleményeden, még visszahódíthatod.
De ere csak akkor van esélyed ha tiszta szívből teszed, és nem megrémülve az adott helyzettől, átvágva Őt.
sok ideje nincs gondolkodni ha gyereket szeretne, bár ez egy olyan kérdés amit a kapcsolatotok komolyabbra fordulásakor már meg kellett volna beszélni.
Arra ne kérdd,hogy Ő változzon, itt csak a Te álláspontod, hozzáállásod változhat.
Egyébként gondolhattad,hogy ez meg fog történni. Nem akarsz gyereket, Ő igen, minden nő vágyik az ölelésre, szeretgetésre, Te nem adtad meg Neki. Adott volt a helyzet, jól tette,hogy lépett.És becsületére váljon, hogy ennyire őszinte volt Veled.
nekem is elmondták millióan amikor hasonló szituációban voltam, én se hittem el egyiknek se, mégis mindnek igaza volt.
Ez a kapcsolat kuka. Vége.
Szerelemben nincs ilyen hogy időkérés. Soha.
ha teged valaszt remelem tepersz mint allat!!!
kenyezteted,bokolsz neki,szereted!
ne szurd el ha visszakapod!!!
50-50 szazalek az eselyed,vard ki azt a par napot
többet nem tehetsz egyenlöre
igen-igen, ugyanezeket a mantrákat mindenki eltolja magában.
- csak időt kért
- legalább tényleg átgondolja
- ha nem érdekelném, akkor nem akarna gondolkodni
- jót tesz a külön idő, mert hiányzom majd neki
- letisztulnak benne a dolgok
blablabla. Nem. Akit szeretek, attól nem akarok direkt külön időt eltölteni. Pont. Ez ennyire egyszerű.
De ne hibáztasd magad, ezt mindenki végigcsinálja egyszer. Másodszor már csak a hülyék.
Mégha nem lenne ott,hogy nála már van egy másik pasi talán,de csak TALÁN várnék rá,de igy esélytelen...
A többiek jól megválaszolták,ha szerelmes akkor nincs olyan,hogy szünetet kér.
Ráadásul még a másik csávóval ugyanugy beszélget? Csak nem arra a csávora vár valami miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!