Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Idő kérés kapcsolat átgondolás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pi. kérdése:

Idő kérés kapcsolat átgondolásához?

Figyelt kérdés
Sziasztok.36 éves vagyok és Párommal (34 éves) 6 éve vagyunk együtt és most sajnos eljött az idő,hogy megunta ,hogy nem mertem bevállalni egy babát + Nem adtam neki elég szeretetet(kézfogás,este hozzábújás.....)Most megismert egy fiút aki elhalmozta bókokkal és ezért összezavarodott.Haza költözött az anyjukhoz és azt mondta pár napig hagyjam még tisztába teszi a dolgokat magában.Mondta,hogy fog beszélgetni a sráccal is és elmondja ,mert nem akar hazudni. Azt mondja szeret és ez látszik is rajta de sajna mivel elhanyagoltam nem csodálkozom,hogy ez történt. Tanácsok esetleg?Hölgyek ! Szerintetek van esély helyre hozni ezt vagy engedjem el. Bár pasik is adhatnak tanácsot ha jártak már így.

2018. jan. 28. 18:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem engedd el, te meg keress olyan nőt, aki nem szeretne gyereket.
2018. jan. 28. 18:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Az időkérés arra jó, hogy szakítás előtt húzni lehet vele az időt. Ha az egyikőtök akar gyereket, a másik nem, akkor búcsúzzatok el egymástól. Ebben nem lehet kompromisszumot kötni.

21N

2018. jan. 28. 18:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az új kapcsolatra koncentrálnék a helyében.N
2018. jan. 28. 18:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet,hogy nem teljesen veszett még a helyzet. Ha őszinte volt, és szeret, akkor ha elgondolkodsz, változtatsz a véleményeden, még visszahódíthatod.

De ere csak akkor van esélyed ha tiszta szívből teszed, és nem megrémülve az adott helyzettől, átvágva Őt.

sok ideje nincs gondolkodni ha gyereket szeretne, bár ez egy olyan kérdés amit a kapcsolatotok komolyabbra fordulásakor már meg kellett volna beszélni.

Arra ne kérdd,hogy Ő változzon, itt csak a Te álláspontod, hozzáállásod változhat.

Egyébként gondolhattad,hogy ez meg fog történni. Nem akarsz gyereket, Ő igen, minden nő vágyik az ölelésre, szeretgetésre, Te nem adtad meg Neki. Adott volt a helyzet, jól tette,hogy lépett.És becsületére váljon, hogy ennyire őszinte volt Veled.

2018. jan. 28. 18:28
 5/10 A kérdező kommentje:
Az a helyzet,hogy csak féltem bevállalni a gyereket. El tudom-e tartani őket és ilyen kérdések miatt nem mertem belevágni.már én is szeretném. Korrekt volt. Megbeszéltük a dolgot de ennek ellenére nem tudja mit akar. Tudom,hogy én hibáztam ,de szeretem és látom,hogy ő is szeret csak azt mondja hiányzik neki a szerelem amit érzett irántam. Most már csak szeret. Szerintem a szerelem elmúlik és szeretet lesz.
2018. jan. 28. 18:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

nekem is elmondták millióan amikor hasonló szituációban voltam, én se hittem el egyiknek se, mégis mindnek igaza volt.

Ez a kapcsolat kuka. Vége.

Szerelemben nincs ilyen hogy időkérés. Soha.

2018. jan. 28. 18:36
 7/10 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy a kapcsolat elején ezt én is eljátszottam és azóta teljesen rendben ment minden mióta befejeztem a hülyeségeim. Azóta megkomolyodtam és rájöttem csak ö kell. Már kb 5 éve semmi ilyen hiba nem volt.Bízott bennem pedig pont ezt csináltam én is csak én nem mondtam el mi van csak elküldtem. Ő megbocsátott és rendben volt minden eddig. Tehát az időkérés csak egy dolog. Azt nem mondom,hogy tetszik de legalább nem akart átvágni amég nem tisztázza a dolgot magában.
2018. jan. 28. 18:40
 8/10 anonim ***** válasza:

ha teged valaszt remelem tepersz mint allat!!!

kenyezteted,bokolsz neki,szereted!

ne szurd el ha visszakapod!!!

50-50 szazalek az eselyed,vard ki azt a par napot

többet nem tehetsz egyenlöre

2018. jan. 28. 19:29
 9/10 anonim ***** válasza:
94%

igen-igen, ugyanezeket a mantrákat mindenki eltolja magában.

- csak időt kért

- legalább tényleg átgondolja

- ha nem érdekelném, akkor nem akarna gondolkodni

- jót tesz a külön idő, mert hiányzom majd neki

- letisztulnak benne a dolgok

blablabla. Nem. Akit szeretek, attól nem akarok direkt külön időt eltölteni. Pont. Ez ennyire egyszerű.

De ne hibáztasd magad, ezt mindenki végigcsinálja egyszer. Másodszor már csak a hülyék.

2018. jan. 28. 19:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Mégha nem lenne ott,hogy nála már van egy másik pasi talán,de csak TALÁN várnék rá,de igy esélytelen...

A többiek jól megválaszolták,ha szerelmes akkor nincs olyan,hogy szünetet kér.

Ráadásul még a másik csávóval ugyanugy beszélget? Csak nem arra a csávora vár valami miatt?

2018. jan. 28. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!