Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérhet ilyet egy nő a párjától?
Már írtam ki egy kérdést róla, nem sok sikerrel.
A kérdés tömören, együttélés és család esetén kérheti egy nő, hogy házasodjanak össze, vagy ez így is ciki és gáz? Az esküvő kéttanús, nem felfújt, a lehető legegyszerűbb lenne. Több okból is, felsorolom, ha kell.
Illetve erre nemet mondani természetes, ha amúgy a férfi is akarja, csak neki ez így fura (??) vagy gáz az elutasítás?
Hogyne lehetne kérni. Ugyan úgy, ahogy igent vagy nemet mondani is, természetesen lehet. Nem gáz, nem ciki, csak a cseszegetés az.
31/f
Egy jó párkapcsolatban azt hiszem ez nem kérdés.
Egyrészt már régen ismerni kellene azt, hogy a másiknak mik a preferenciái, egy komoly kapcsolatban már régen szóba került a házasság, a hosszú távú tervek, stb. Ebbe bőven belefér, ha kommunikálja az egyik fél, hogy ő szeretne házasságot vagy éppen ellenkezőleg, hogy nem szeretne .
Hogyne kérhetne. Ezeket a dolgokat szerintem alap, hogy meg tudják beszélni egy komoly kapcsoaltban a felek. Más kérdés, hogy a másiknak mi az álláspopntja.
Én egyetlen dolgot nem értek: azok a nők, akiknek fontos a házasság, ezt miért nem a kapcsolat elején közlik?
Én is így lettem nős ember.... :)
Szerintem egy párkapcsolatban bármit fel lehet vetni, abból nem szabad,hogy konfliktus legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!