Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy több figyelmet kapjak a barátomtól? Vagy ez túl sok kérés felé?
Szeretném ha néha meglepne egy szál virággal, vacsorával esetleg egy spontán programmal. Ez 4 hónap alatt még sohasem fordult elő, mindent én szervezek. Jól esne ha néha kedvesebben beszélne velem. Igaz ez csak formalitás, de nem bánnám, ha többet használná, a kérlek, köszönöm szavakat és elismerné, ha a kedvébe járok.
Meg szoktam masszírozni, de ő engem szinte soha. Mindig csinálok neki ebédet vagy vacsorát, de nem érzem azt, hogy igazán értékelné. Ha felhozom, hogy nem bánik jól velem, mindig van aktuálisan valami kifogása.
Úgy érzem nem becsül meg igazán, pedig a múltja alapján és barátai szerint soha ilyen barátnője még nem volt.
Ha kicsit ignorálom vagy azt adom én is amit ő szokott,akkor észrevenné magát? Vagy mi a megoldás a szakításon kívül?
23/N 27/F
Három jó megoldás is van:
1. Beszélj vele!
2. Beszélj vele!
3. Beszélj vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!