Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok neki fontos? Miért nem keres?
Párommal 1 éve vagyunk együtt,én nagyon szeretem őt,elmondása szerint ő is engem.
Együtt tervezzük a jövőt,jelenleg is gyűjtjük a pénzt.
Viszont mostanában több köztünk a vita,amelynek témája jelentéktelen kis semmiségek,és igazság szerint nem is kapcsolódik az életünkhöz.
(Pl. utcán sétálunk,észrevételezek valamit,elmondom a véleményem,és ő ellenérveket hoz fel,aztán ebben nem értünk egyet,de ő nagyon belelovallja magát,és nem enged,így vita van)
Nagyon nehéz időszakomat élem jelenleg,egyéb külső dolgok miatt,és a szokásosnál sokkal érzékenyebb vagyok,de úgy érzem,ő nem ért meg engem ebben,és mindig azt mondja,én generálom a vitát,pedig én nagyon békés személyiség vagyok,inkább kerülném a konfliktust,de bizonyos helyzetekben lehetetlen,mert nem hagyom magam.
Tegnap összevitatkoztunk megint,és én szó nélkül félrevonultam.
Ő nem jött utánam,hanem egyszerűen csak elment szó nélkül,és azóta sem keresett.
Nagyon bánt engem ez,mit tegyek?
30 évesek vagyunk.
Sosem talaltam volna ki a kerdes alapjan, hogy ti 30 evesek lennetek. Maximum 18-19-et tippeltem volna, ott meg elfogadhato az ilyen trehany kommunikacio, hiszen meg tanuljak, hogy hogyan kell egy kapcsolatban viselkedni es kommunikalni a masikkal. De hogy embereknek ezt meg 30 evesen is magyarazni kell, hogy nem vonulunk el duzzogva mint az oviban, es nem duzzugunk ra meg jobban, amikor a masik nem lohol utanunk? Ezen neha le tudok dobbeni. Ha problemad van, akkor ki kell nyitni a szadat, es elmagyarazni (nem veszekedni!), nem pedig elvonulni duzzogva, varvan a masik esedezeset.
"Pl. utcán sétálunk,észrevételezek valamit,elmondom a véleményem,és ő ellenérveket hoz fel,aztán ebben nem értünk egyet,de ő nagyon belelovallja magát,és nem enged,így vita van)" - itt meg nem a parod nem enged, hanem kifejti a velemenyet, nem ertetek egyet, es onnantol szamodra kesz vege van, hiszen miert nem o enged? Te miert nem engedsz? Felnott ember vagy, illett volna mar megtanulnod, hogy nem fogsz mindenkivel egyeterteni, es nem kell eroltetni a temat, ha nincs kozos nevezo. Nem pedig varni, amig a masik enged, es ha nem akkor jol megsertodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!