Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nagy kérés a barátomtól?
Figyelt kérdés
Nem találkozunk minden nap. Nem akarok a nyakán lógni, tudom hogy más dolga is van és vannak barátai, ezzel nincs is semmi baj. Persze nekem nagyon rossz hogy nincs itt mellettem, de ez miatt sohasem szoktam szólni. Egyedül annyit kértem, hogy szóljon ha haza ért, vagy ha hosszabb ideig nem lesz elérhető valamiért, elmegy valahova vagy ilyenek. Először mindig írt vagy hívott, de mostanába egyre többször elfelejti. Én meg sajnos elég ideges típus vagyok és ha tudom hogy délután kettőkör haza kéne érnie a suliból és nyolckor még semmi, akkor féltem hogy nem történt-e vele valami. Én nem akarom ezzel idegesíteni, de rossz érzés hogy ennyire nem képes. Szerintetek már nem vagyok neki elég fontos, vagy én reagálom túl?2014. szept. 3. 15:12
1/5 anonim válasza:
Akkor hívd fel ha nem jelentkezik már régóta...persze ezt se vidd túlzásba, mert nagyon idegesítő tud lenni ha 5 percenként szól a telefon, mert hív a sárkány, hogy "hol vagy?", "mikor érsz haza?", "miért nem hívtál?", "Ki volt az a r**banc aki ott röhigcsél a háttérben?"...na szóval érted...
2/5 anonim válasza:
Nekem anyukám csinálja ezt mindig hív és én is hívjam mindig elég idegesítő. Nyugi a barátod már biztos nagy fiú, ha pedig valami baj van biztosan értesít majd. Egyébként hány évesek vagytok?
3/5 anonim válasza:
Ez sokakat idegesít, de én például szeretném, érezném, hogy szeret valaki. Na meg amúgy sem tart sokból szólni manapság szóval nem is értem ez miért lehet zavaró. 21/F
4/5 anonim válasza:
Valószínűleg fontos vagy neki és tényleg csak elfelejti. Meg ha az ő szemszögéből nézed, lehet hogy egy kicsit bosszantó hogy minden lépéséről be kell számolnia. De téged is megértelek, én is mindig ezen idegeskedem, hogy nem történt e vele valami. Próbálj egy kicsit megnyugodni, és ne feltételezd a legrosszabbat. De szerintem ez úgy is orvosolható hogy mondjuk esténként beszéltek telefonon. Akár csak tíz percet is. Az nem sok. Ő is kibírja, és te sem idegeskedsz
5/5 A kérdező kommentje:
Én nem kértem hogy számoljon be minden lépéséről, csak pl annyi.
"Szia hazaértem a suliból, még nem tudom mit csinálok délután, de este felhívlak" vagy hogy "este találkozok a haverokkal, későn érek haza, nem leszek elérhető"
most ez tényleg annyira nagy kérés??
2014. szept. 3. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!