Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres? 22/L

Figyelt kérdés
Randiztam egy sráccal, akiért nagyon odavagyok.A randi előtt beszéltünk majdnem minden nap, utána meg egyszer sem keresett. Maga a randi nagyon jól sikerült, láttam hogy ő is jól érzi magát. Nem feküdtem le vele, csak a randi végén megcsókoltam. Egy héttel utána gondoltam már ráírok, randiszabályok ide vagy oda, beszéltünk pár szót és ennyi, nem akartam nagyon nyomulni. Nem nyomultam rá a randin sem, de érzékeltettem,, hogy tetszik és még azt is mondta, hogy komoly kapcsolatot szeretne. Mi lehetett a baj? Ha nem tetszem neki miért csókolt meg? Vagy miért nem mondja meg őszintén hogy vannak-e egyáltalán tervei velem? Mit tegyek? Nagyon tetszik!! Ő 27/F
2014. aug. 25. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ő nem érezte olyan jól magát, mert elég feltűnő, hogy utána már nem voltál érdekes. Szerintem biztos hogy ez a baj. Ha nem akar folytatást, ne erőltesd.
2014. aug. 25. 19:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez pont velem történt meg nemisolyan rég! Igazából én komoly kapcsolatot szerettem volna,ez igaz,de valójában mégsem! Még magam sem tudtam hirtelen,és amikor kezdett komolyra fordulni akkor meghátráltam egy tipikus eltávolítási móddal! Nem válaszolok,vagy csak ritkán! Tudom szemétségnek látszikd,e valójában nem az...hanem ha a srác sincs tisztában azzal,hogy valójában mit is szeretne,addig megette a fene az egészet! Szerintem vagy várj még egy kicsit,vagy egyszerűen hagyd a pi***ba :)
2014. aug. 25. 19:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Ugye milyen szar? Na most akkor képzeld nekünk csúnya fiúknak milyen érzés ez a 10-edik alkalom után? Azt se mondják bakfitty.
2014. aug. 25. 19:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Egy randi után hogy döntheti el, hogy nem akar többé látni? Egyébként szerintem elég könnyen meg lehet állapítani hogy jól érzi-e magát a másik agy sem. Megállás nélkül beszélgettünk, nem nyomogattuk a telefonunkat, nevetgéltünk egész este. Nagyon rossz, hogy így viselkedik. Tovább kéne lépnem?
2014. aug. 25. 19:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem értelme nincs,majd ha szeretne valamit megkeres! :) Ameddig te gondolod várj rá,de egy nappal se tovább :)
2014. aug. 25. 19:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajnos több ilyenről hallottam már, hogy randi után "felszívódott" az egyik fél. :( Sajnálom. Nem tudom, miért van ez és mit jelent, de nem egyedi eset.
2014. aug. 25. 19:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Már 4nap is elég sok, de ha 7nap eltelt akkor tuti nem érdekled. Lépj tovább. Lehet hogy mégse tetszettél neki annyira vagy talált magának közbe jobbat.
2014. aug. 25. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!