Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a kapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a kapcsolatomról?

Figyelt kérdés
36 vagyok a barátnőm 32. Összeköltöztünk és arra a felismerésre jutottam,hogy más belső tulajdonságokkal rendelkezünk. Én férfi létemre olyan érzelmesebb tipus vagyok,szeretem a szépet mindenbe(külső,stílusos öltözködés,autó),szeretem magam fejleszteni,viszont elég határozatlan vagyok. A barátnőm meg elég máshogy csinálja a dolgokat.Ő nagyon szép arcú nő de az alakjával nemsokat foglalkozik,eléggé meghízott,mióta együtt vagyunk(kb 15kg,ami engem zavar)ha ideje van tv-t néz,vagy a barátaival beszélget(én ha van időm inkább könyvet olvasok). Az öltözködése se valami nőes,inkább olyan gyenge átlagosnak,nemigazán stílusosan válogatja össze a ruháit,velem ellentétben.Viszont ő határozott bátran odamondja bárkinek amit gondol(ez 1 kicsit tetszik is mert én elég határozatlan vagyok). Mint nő,már nemigazán vonz,viszont társként jól megvagyunk,biztos jó anya lenne,mert szereti a gyermekeket és van hozzá tehetsége,hogy jól fölneveljen egy gyereket. Lassan válaszút elé állok,mert már pedzegeti a gyerektémát.Jó család lennénk,anyagiakkal sincs gond,viszont ha meglátok egy szép vékony magas nőt akkor meg tudok veszni,hogy nem az enyém( volt egy ilyenem az előző barátnőm akivel a szex kiváló volt,csak elég könnyűvérű volt).Nemtudom mitévő legyek ,maradjak e benne ebbe a kapcsolatba.
2018. jan. 28. 10:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd őt ott, nem szereted már. Most még van esélye családot alapítani mással, amire vágyik. Ne húzd az idejét és főleg ne vállaljatok gyereket együtt. Előbb- utóbb úgyis megcsalnád és magára maradna egyedülálló anyaként.
2018. jan. 28. 10:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne maradj benne. Már most se nőként, csak anyaként tudsz rá gondolni.

Egy gyerek születése a stabil házasságokat is próbára teszi. A tiétek összeomlana. Ne vállalj gyereket olyannal, akit elvenni nincs bátorságod: válni lehet. De a gyerek örökre szól és összeköt. Ezerszer nagyobb elkötelezettség, mint a házasság.

2018. jan. 28. 10:51
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
Leülsz, megbeszéled vele, hogy egy kicsit kapja össze magát, mert nem így ismerted meg. Ha tovább folytatja a tunyulást, akkor elhagyod, ennyi.
2018. jan. 28. 11:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Testileg nem vonz, különböző a személyiségetek, nincs értelme ezt erőltetni. Ráadásul esélyes, hogy a terhességgel felszedne további 10-15 kilót.
2018. jan. 28. 11:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Egy kérdés: ha visszanyerné a régi alakját, újra vonzana?

Hát ha már most sem tetszik, hogy hízott, akkor gondolj bele, mi lesz, ha állapotos lesz!

Mi lenne, ha együtt elmennétek eleinte csak sétálni, kocogni, vagy konditerembe?

2018. jan. 28. 11:09
 6/7 anonim ***** válasza:
16%
fordított esetbe még okés, ha a férfi tunyul el picit, de a nőnek szerintem nem szabad. ettől vagyunk nők! és mi lesz ha terhes lesz? meg mi lesz ha gyerekei lesznek? ha jól látom intellektuálisan sem vagytok egy szinten, és külsőleg sem... ezzel később is gondok lesznek... az ilyen nők általába csak egy gazdag férjet szeretnének akik mellett kedvükre tunyulhatnak meg minden.. te meg láthatóan nem erre az életmódra vágysz! ha szakítani akarsz is, görcsösen fog ragaszkodni hozzád, mert neked még van időd, neki már nincs... van olyan lány, aki ambíciózus, nem lusta, szép, csinos, vékony és mégsem könnyűvérű! ilyen kell neked, aki téged is inkább felfelé húz, nem lefelé. remélem segítettem :) ha mégis velemaradsz, ne gyere nyafogni, hanem fogadd el a középzserűséget
2018. jan. 28. 13:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Beszélj vele elsősorban, közöld vele nagyon szépen (egy üzenetben tenném) hogy tartasz attól hogy mégjobban elhagyja magát mint most.

A reakciójától függ hogy mi lesz. Ha behisztizik, akkor lépés, ha képes feldolgozni amit mondtál akkor még várj egy jóideig vele, és utána jöhet a gyerek ha minden okés.

2018. jan. 28. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!