Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 1,5 év után nincs összeköltözés, már ne is reménykedjek?
Én 25N vagyok, a Párom 29 lesz idén.
Mindkettőnknek stabil munkahelye van, ő otthon lakik, én már külön, albérletben.
Másfél éve vagyunk együtt, 2 hónap után ő felhozta az összeköltözést, én akkor még azt mondtam, várjunk vele, hisz alig ismerjük egymást.
Fél éve voltunk együtt, amikor felhoztam, hogy készen állok rá, ő visszahátrált, mert azt mondta, sokallja a pénzt az albérletre.
Azóta lassan 1 év telt el, én nem hoztam fel a témát, de sokszor rágódok rajta, valahol azt várom, hogy ő hozza fel magától, hisz egyszer már megtette.
Ezen kívül minden jól működik a kapcsolatunkban.
Ti mit gondoltok, meg fog változni a hozzáállása??
Egyszer csak önállónak kell lennie, nem?
Én sosem éltem együtt még senkivel és nagyon vágyok rá, ráadásul másfél év után szerintem itt lenne az ideje.
Én emiatt szakítottam meg a kapcsolatot a férfivel, mert sokkalta az albérletet. És ő már jó 30-as volt.
Legyen otthon anyukával akkor. Na innentől kezdve azt gondolom, hogy jogos az elvárás hogy a férfi rendelkezzen minimális egzisztenciával. Van olyan férfi ismerősem akinek 29 évesen saját lakása,autója van és nem bankigazgató. Nulláról kezdte mégis van valamije.
Innentől kezdte ilyen férfiakkal szóba sem állok.
Sokan szeretnek anyuka mellett otthon lenni,mert az kiszolgálja...és semmit nem kell csinálni.
"Na innentől kezdve azt gondolom, hogy jogos az elvárás hogy a férfi rendelkezzen minimális egzisztenciával. "
12: és neked van minimális egzisztenciád? A kérdezőről kiderült, hogy vele semmi gond, jogos az elvárás, ő sem a szülőkkel lakik.
De a minimális egzisztenciát elváró nők 99%-a ugyanúgy mamma hotelben él, és a pasitól várja a megmentést
14: na mi nem tetszik?! 😂😂
12-es vagyok.
Igen,van. Saját vállalkozásom van, 32 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!