Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom elmegy egy hétre síelni nélkülem. Aggódnom kellene?
Miért nem bízol benne?Adott okot a bizalmatlanságra?
Egyébként teljesen igaza van a többi válaszolónak. Ha meg akar csalni, akkor itthon is megteszi a hátad mögött. Ha nem akar megcsalni akkor egy hónapra is elutazhat ,vagy többre, hűséges marad.
Szerintem kár féltékenykedni, de persze megoszthatod vele az aggályaidat.
hülyeség.
ha meg akar csalni, akkor megcsal úgy is, hogy 50 méterre vagytok egymástól, ha hűséges, akkor meg tök mindegy, hogy rajta tudod e tartani a szemed vagy sem.
Ha nem adott okot féltékenységre, akkor ne aggódj. Megcsalni itthon is meg tudna. Amúgy saját példa: én tavaly mentem a barátommal és a haverjaival síelni (csajok is voltak). Ezt a hazaérkezés után írtam ki...
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Az én volt barátom is folyton féltékeny volt, ha nélküle volt programom, de sosem vádolt megcsalással, csak rosszul esett neki, hogy jól érzem magamat nélküle.
Nem baj, ha aggódsz, de nem mindegy, hogy legbelül érzel magadban valami kellemetlen érzést vagy megesz a féltékenység és nem állsz vele szóba egy hétig, miután hazajön.
Tudsz arról, hogy megcsalta az exeit? Vagy téged megcsaltak már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!