Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom elmegy egy hétre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom elmegy egy hétre síelni nélkülem. Aggódnom kellene?

Figyelt kérdés
Több mint egy hétre elmegy síelni a haverokkal és ez egy kicsit aggaszt, mert akármit is tesz ott az biztosan nem derül ki. De azt mégsem tehetem meg hogy nem engedem el. Eléggé aggódom mi fog történni ott.

2018. jan. 27. 06:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem bízol benne?Adott okot a bizalmatlanságra?

Egyébként teljesen igaza van a többi válaszolónak. Ha meg akar csalni, akkor itthon is megteszi a hátad mögött. Ha nem akar megcsalni akkor egy hónapra is elutazhat ,vagy többre, hűséges marad.

Szerintem kár féltékenykedni, de persze megoszthatod vele az aggályaidat.

2018. jan. 27. 09:12
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

hülyeség.

ha meg akar csalni, akkor megcsal úgy is, hogy 50 méterre vagytok egymástól, ha hűséges, akkor meg tök mindegy, hogy rajta tudod e tartani a szemed vagy sem.

2018. jan. 27. 09:22
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted ő aggódik, hogy itt maradsz egy hétre?
2018. jan. 27. 09:45
 14/19 anonim ***** válasza:
63%
De miért nem visz el téged is? Ha én mennék a barátokkal egy hétre valahova, tuti vinném a páromat is, hisz ki mással oszthatnám meg a pillanatokat, ha nem vele.
2018. jan. 27. 09:51
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk legyen saját életed, saját hobbijaid, amiket ilyenkor csinálsz, amikor nem együtt vagytok. A bizalom hiánya megöli a kapcsolatot, és ha meg akar csalni, ahhoz még elutaznia sem kell.
2018. jan. 27. 11:42
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem adott okot féltékenységre, akkor ne aggódj. Megcsalni itthon is meg tudna. Amúgy saját példa: én tavaly mentem a barátommal és a haverjaival síelni (csajok is voltak). Ezt a hazaérkezés után írtam ki...

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2018. jan. 27. 12:39
 17/19 anonim ***** válasza:
80%

Az én volt barátom is folyton féltékeny volt, ha nélküle volt programom, de sosem vádolt megcsalással, csak rosszul esett neki, hogy jól érzem magamat nélküle.

Nem baj, ha aggódsz, de nem mindegy, hogy legbelül érzel magadban valami kellemetlen érzést vagy megesz a féltékenység és nem állsz vele szóba egy hétig, miután hazajön.

Tudsz arról, hogy megcsalta az exeit? Vagy téged megcsaltak már?

2018. jan. 27. 12:54
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésed alapján már most aggódsz, de minek ennyire nincs meg a bizalom??
2018. jan. 27. 15:04
 19/19 anonim ***** válasza:
56%
Hova ment ki?
2018. jan. 28. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!