Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan történt? Elmeséled? (lent a többi)
Egy buliban találkozunk és ott beszélgettünk aztán én mentem táncolni és jött oda a barátnőm hogy bejön e nekem az a srác mert én bejövök neki..aztán odamentem hozzá beszélgettünk táncoltunk meg smároltunk egész este :D
aztán egy pár hónapig nem találkoztunk majd újra mentem oda buliba és ő is ott volt aztán egy ideig külön táncoltunk majd megint együtt és ismét smároltunk meg minden..
Aztán egy hét múlva találkoztunk bulin kívül és így történt.. :D
Nekünk elég érdekes volt a helyzet:)
Az akkori barátommal jártam amikor a baráti társaságba került a Szerelmem:)Igaz már látásból ismertük egymást.Szilveszterkor az akkori párommal nagyon rosszban voltunk,mivel a volt barátnőjével találkozgatott de a szilvesztert "együtt töltöttük"...akkor le sem sz*rt a volt barátom így oda csapódtam a mostani barátomhoz:)az egész estét végig beszélgettük és tudtam hogy Ő az aki kell nekem:)
De a buli után nem hívott nem tudtam miért. Majd Én hívtam föl,hogy beszélni akarok vele.(a volt barátomról volt szó mert kiderült ez az...hosszú mindegy)...és azon a szombat este elmentem bulizni és összetalálkoztunk és összetört lélekkel,kisírt szemekkel álltam előtte amikor mondta hogy menjünk haza nála beszéljük meg...hazamentünk nála és egy csók csattant el életem legjobb csókja:)semmi több nem történt...másnap szakítottam a volt barátommal...de engem megműtöttek egy hét múlva addig pedig a mostani szerelmemmel órákat beszéltünk telefonon...miután a kórházból hazaérkeztem minden nap meglátogatott:)órákat beszélgettünk és egy hónap múlva megkérdezte leszek-e a barátnője persze igent mondtam azóta együtt vagyunk. Jóban rosszban(tudom hülyén hangzik de ott volt mikor járókerettel jártam és akkor is mikor a Nagymamám meghalt:()szóval ez tényleg igaz Szerelem:)
18/L
Akinek most udvarolok az egy ismerősöm volt barátnője és az után ismerkedtünk meg közelebbről hogy szakítottak.
Rájöttem hogy tettszik, aztán egyik este átmentem beszélgetni, végül hajnali 4 körül mondtam neki hogy tettszik. Ezt szerintem tudta, csak azt nem gondolta hogy konkrétan meg is mondom - eléggé meglepődött.
Azóta rendszeresen találkozunk, és hajnali 4ánél előbb még sose jöttem el tőle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!