Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm mérges, hogy másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm mérges, hogy másik lányt kértem fel szalagavatóra és nem őt. Ez jogos gond?

Figyelt kérdés

A csajnak bejöttem, majdnem össze is jöttünk, viszont azóta barátok vagyunk csak. Erről viszont a barátnőm nem tud semmit.

19F és 18L

2018. jan. 25. 23:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

"nem is kell aggódnod az "ilyen nők" miatt, úgyse kellenél egynek sem."

:DDD Én meg ezt a hozzászólást adom. Teljesen igaz arra a válaszolóra, meg rád is kérdező. Remélem kidob a barátnőd!

2018. jan. 26. 10:47
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

"ezért sem értem, hogy miért lenne ez olyan fontos esemény. :'D"

10 vagy 20 év távlatából valóban nem olyan fontos. De ez szerinted kit érdekel 18 évesen? Meg akkor ennyi erővel bármire rá lehet mondani, hogy nem fontos, hisz hol lesz az már 10 vagy 20 év múlva. Vagy te egész életedben csak a temetésedre készülsz, mert úgyis az lesz az utolsó "nagy esemény", vagy hogy?

2018. jan. 26. 11:34
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Akár tud a korábbi közeledésetekről, akár nem - de te fel akarod szedni azt a lányt, ugye?

Más értelmes válasz nincs erre a kérdésre, - és más reakció se.

2018. jan. 26. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!