Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm mérges, hogy másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm mérges, hogy másik lányt kértem fel szalagavatóra és nem őt. Ez jogos gond?

Figyelt kérdés

A csajnak bejöttem, majdnem össze is jöttünk, viszont azóta barátok vagyunk csak. Erről viszont a barátnőm nem tud semmit.

19F és 18L

2018. jan. 25. 23:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Apám ekkora egy luzert :D
2018. jan. 26. 06:38
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen jogosan mérges a barátnőd, ez nem volt szép húzás. Viszont néhány válaszadó szerintem nagyon felfújja ezt. Egy szalagavatóról van szó, oké egyszer van az embernek szalagavatója, de ez nem egy olyan esemény, amit évekig fog emlegetni. Legalábbis én még nem találkoztam olyannal, aki 5-10 év után is a szalagavatójáról beszélne...:D
2018. jan. 26. 06:53
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Ennek a fiatal korosztálynak a szalagavató - szinte - egy mérföldkő, mint a néhány évvel idősebbek számára az esküvő. Szalagavatóra sem hívjuk a szomszédokat, meg a nagypapa macskáját...hanem azokat, akik számunkra fontosak.

Azzal osztjuk meg ezt az alkalmat, akit szeretünk. A táncomat pedig azzal szeretném táncolni, aki számomra igazán fontos.

Innen érdemes lenne még megközelíteni.

2018. jan. 26. 07:14
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

12#

Pont ez az: ilyen egyszer van az életben. Nem lesz másik, ahová elviheti a barátnőjét is.

A srác eldöntötte, hogy egy ilyen fontos eseményre kit hív el szívesen. Nyert a "havercsaj", akit reméli, hogy megdughat.

Ha ez nem szakító ok, akkor semmi.

Nem egy tíz éves házasság, amit ezer dolog összeköt.

2018. jan. 26. 07:26
 15/23 anonim ***** válasza:
17%

Hát igen.

Van e felnőttebb probléma a szalagavatónál, pusztán attól, hogy 18 és 2 napos a szereplő.

4 napja még persze tini kérdés lett volna.

2018. jan. 26. 07:30
 16/23 anonim ***** válasza:
46%
De miért döntöttél így? Ezt én nem is értem. Nem szakító ok, de hogy én pityeregnék egyet a wc-ben, az tuti a helyében.
2018. jan. 26. 07:50
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted nem jogos?

Neked hogyan esne,ha pl a barátnődet elhívnák egy esküvőbe. Ő nem téged vinne el partnernek, hanem egy srácot, akinek bejött és próbálkozott nála előtted.

Neked hogy esne? Ugyanaz a szitu, jogosan esik rosszul a barátnődnek, tapló dolog volt,amit csináltál.

Nem kötelező kapcsolatban lenni ilyen fiatalon,de ha már van barátnőd,akkor miért vagy vele ilyen?

2018. jan. 26. 09:12
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk kötelező volt régen évfolyamból párt választani, ez esetben, ha a barátnőd másik iskolába jár akkor érthető, viszont ha ő is oda jár akkor elég érdekes kapcsolatban lehettek:D Pasi vagyok és nem vagyok féltékeny típus, de ezért simán kivágnálak,ha csak nincs vmi nyomós indok rá, h pl a bnőd nem tud táncolni.
2018. jan. 26. 09:35
 19/23 anonim ***** válasza:
5%

Jól lepontoztatok. Pedig ez a felnőtt kategória elvileg. Tegyük fel, hogy a barátnőjét kérte volna fel a szalagavatóra, aztán egy pár éven belül szétmennek, aztán jó magyar mentalitásnak megfelelően exként már idegenként tekintenek a másikra. Pár év távlatából visszatekintve az egész biztos egy nagyon szép és fontos emlék lenne neki. Pont ez a korszak meg később az egyetem az, ahol jönnek-mennek az emberek az életünkből, ezért sem értem, hogy miért lenne ez olyan fontos esemény. :'D

Ilyen alapon sok más dolognak is sokkal nagyobb jelentőséget lehetne szentelni, például 23. születésnapja is csak egyszer van valakinek, illetve a Den of Thieves-t is csak 1x tudja megnézni valaki először és még lehetne sorolni.

2018. jan. 26. 09:43
 20/23 anonim ***** válasza:
76%

Lucidious vagy 19.! A pontozást soha nem érdemes figyelni. Bár arról szól, hogy mennyire hasznos a válasz, általában teccik-nemteccik alapon megy a "savazás".

Ebben a korban szerintem akkor is fontos, én például a mai napig emlegetem a szalagavatómat, pedig már tizenegynéhány éve volt.

2018. jan. 26. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!