Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm mérges, hogy másik lányt kértem fel szalagavatóra és nem őt. Ez jogos gond?
A csajnak bejöttem, majdnem össze is jöttünk, viszont azóta barátok vagyunk csak. Erről viszont a barátnőm nem tud semmit.
19F és 18L
Ennek a fiatal korosztálynak a szalagavató - szinte - egy mérföldkő, mint a néhány évvel idősebbek számára az esküvő. Szalagavatóra sem hívjuk a szomszédokat, meg a nagypapa macskáját...hanem azokat, akik számunkra fontosak.
Azzal osztjuk meg ezt az alkalmat, akit szeretünk. A táncomat pedig azzal szeretném táncolni, aki számomra igazán fontos.
Innen érdemes lenne még megközelíteni.
12#
Pont ez az: ilyen egyszer van az életben. Nem lesz másik, ahová elviheti a barátnőjét is.
A srác eldöntötte, hogy egy ilyen fontos eseményre kit hív el szívesen. Nyert a "havercsaj", akit reméli, hogy megdughat.
Ha ez nem szakító ok, akkor semmi.
Nem egy tíz éves házasság, amit ezer dolog összeköt.
Hát igen.
Van e felnőttebb probléma a szalagavatónál, pusztán attól, hogy 18 és 2 napos a szereplő.
4 napja még persze tini kérdés lett volna.
Szerinted nem jogos?
Neked hogyan esne,ha pl a barátnődet elhívnák egy esküvőbe. Ő nem téged vinne el partnernek, hanem egy srácot, akinek bejött és próbálkozott nála előtted.
Neked hogy esne? Ugyanaz a szitu, jogosan esik rosszul a barátnődnek, tapló dolog volt,amit csináltál.
Nem kötelező kapcsolatban lenni ilyen fiatalon,de ha már van barátnőd,akkor miért vagy vele ilyen?
Jól lepontoztatok. Pedig ez a felnőtt kategória elvileg. Tegyük fel, hogy a barátnőjét kérte volna fel a szalagavatóra, aztán egy pár éven belül szétmennek, aztán jó magyar mentalitásnak megfelelően exként már idegenként tekintenek a másikra. Pár év távlatából visszatekintve az egész biztos egy nagyon szép és fontos emlék lenne neki. Pont ez a korszak meg később az egyetem az, ahol jönnek-mennek az emberek az életünkből, ezért sem értem, hogy miért lenne ez olyan fontos esemény. :'D
Ilyen alapon sok más dolognak is sokkal nagyobb jelentőséget lehetne szentelni, például 23. születésnapja is csak egyszer van valakinek, illetve a Den of Thieves-t is csak 1x tudja megnézni valaki először és még lehetne sorolni.
Lucidious vagy 19.! A pontozást soha nem érdemes figyelni. Bár arról szól, hogy mennyire hasznos a válasz, általában teccik-nemteccik alapon megy a "savazás".
Ebben a korban szerintem akkor is fontos, én például a mai napig emlegetem a szalagavatómat, pedig már tizenegynéhány éve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!