Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm mérges, hogy másik lányt kértem fel szalagavatóra és nem őt. Ez jogos gond?
A csajnak bejöttem, majdnem össze is jöttünk, viszont azóta barátok vagyunk csak. Erről viszont a barátnőm nem tud semmit.
19F és 18L
Ha én lennék a barátnőd, megmondanám neked, hogy nyugodtan, mert most már úgyis egyedülálló vagy.
Ha komolyan nem éred, mi ezzel a gond, akkor teljesen érzelmi anafabéta vagy
"A csajnak bejöttem, majdnem össze is jöttünk, viszont azóta barátok vagyunk csak. Erről viszont a barátnőm nem tud semmit."
Ha a barátnőd nem tudja, hogy jóban vagy a lánnyal, annál érthetetlenebb számára, miért egy random lányt kérsz fel helyette, nem gondolod?
Amúgy ezek szerint akkor a barátnőd nem is megy a szalagavatóra, vagy hogyan lesz ez? Vagy ő ül majd ott, és nézi, hogy a másik lánnyal foglalkozol? Esetleg keressen ő is egy fiúhavert maga mellé, hogy ő se unatkozzon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!