Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennetek a helyemben, ha ez lenne a ferjetekkel kapcsolatban?
Az van, h par eve megismerkedtunk,egymasba szerettunk. gyermekunk szuletett, kozos hazat vettunk majd megszuletett a masodik gyermekunk. Ez 4 ev leforgasa...de megsem volt ez mimd olyam konnyu amig nem sikerult hazhoz jutni eloszor a szuleinel eltunk a terhessegem alatt is, ahol szornyen bantak velem, kibeszeltek, irigykedtek, biztattak ellenem sot az ellen is h megtartjuk e az elso gyermekem..a masodiknal be sem jottek a korhazba megis ugy teszunk mintha misem tortent volna,minden hetvegen jon es szivesen latjuk. vagy karacsonykor a minosegibb etelek a ferjem tesojanak es parjanak volt elrakva,messze elnek innen,de meg a gyerekeinket se kinaltak azzal amivel a ferjem tesojat.. Megis mindemellett el nezunk! jo persze en nem az vagyok aki hagya magat, de a ferjem meg se szolalt. De tett a ferjem is hasonlokat.. Jo ezt mar nagyabol valtoztattam rajta. De most tett egy olyat ami folott valoszinu h mar nem tudok elnezni. Par napja belem ment el, de csam ket napra ra mondta el!!!!es most varom a gyogyszer hatekony s majdnem 65 ora elteltevel vagy sem!!
Atverve erzem magam:(( azt meg tudno illik, hogy az aktusaink kb 6 hetemte vannak, mert keg eve ugy vagyunk, h max 3 percig birja es belefaradtam mar. Pedig regen orakig birta..
+azt is tudni illik, hogy igazabol imad minket nekem is a vilagon mindembem segit mindent nekuk aldoz magan sporol.
Pfff kérdező!!!!
Tegyük fel, h abba kellett hagynod a tabletta szedését, mert mondjuk tablettát terveztél cserélni, vagy a hormonháztartás miatt kis idő be kellett fejezned. AZ A KIS IDŐ nem 1 hét szokott lenni. Min. 1 hónap, h a hormonok álljanak rá a megfelelő működésre. Vagy te most a "szünet" 1 hétről beszélsz? Mert a tabletta akkor is védelmet nyújt..
Kicsit belezavarodtál?
Most elélvezett vagy nem? Vagy nem tudja? :D
Ha egy pasi elmegy, azért az eléggé biztos szokott lenni. :)
Gyereket azért ne ti világosítsátok majd fel
Kedvesem, én amikor kihagytam a tablettát, akkor az én nőgyógyászom annyit mondott: Semmi gond, szedje nyugodtan tovább, maximum előbb fog kezdődni a szünet...
Milyen doki ez? Aki 1 hétre leállít róla? Gyorsan válts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!