Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha friss kapcsolatban derülne ki ez?
Nem szeret egy állatot, illetve pontosítom, utálja.
Így hivatkozik rá"undorító egy állat", "ro*adék," utálom az összeset".
Én sem rajongok pár állatért, de szerintem nem normális, aki így érez és így beszél. Még ha félne tőle, megértenèm, de csak szimplán gyűlöli mindet.
Ha kártevőre, ártalmas állatra mond ilyet, azt megérteném. Pl a szúnyogokat én is utálom.
Ha csak úgy heppből gyűlöli pl a világ összes tengerimalacát, mert nem tetszik neki a kinézetük, az elég fura lenne.
Helyzettől függ. Ha mondjuk belelép egy kutyasz.a.rba, és akkor mondja hogy "b-ssza meg, utálom a kutyákat", akkor csak mosolyognék rajta. Ha viszont nézzük a csillagokat, és elkezd arról beszélni hogy utálja a nyuszikat, akkor csodálkoznék rajta, de nem utálnám meg érte.
Én mondjuk nem vagyok nagy állatrajongó, soha nem volt háziállatom, lehet azért venném így félvállról a dolgot. De azért semmiképp nem szakítóindok szerintem.
Én imádom az állatokat, az aranyosakat és a kevésbé aranyosakat is, de nem várom el, hogy a párom is ugyanígy érezzen. Azért örülnék neki, ha ő is szeretné őket.
Ha azonban bántja az állatokat, akkor röpülne.
Az összes macskát gyűlöli, mert "undorító, öntörvényű ro*adékok"
Nagyon kiábrándító volt, már meg sem merem kérdezni, hogy van e valami rossz tapasztalata, mert félek, hogy csak szimplán utálja őket, és akkor nem komplett, és szakítanom kell.
Nem volt elöjele a dolognak.
Ha nincs ilyen állatod, akkor miért nem mindegy ?
31/f
Áhh, anyám is így kezdte, hogy az összes macska r--adék, utálja őket.... most van 4 macskája és él-hal értük :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!