Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál, ha friss kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál, ha friss kapcsolatban derülne ki ez?

Figyelt kérdés

Nem szeret egy állatot, illetve pontosítom, utálja.

Így hivatkozik rá"undorító egy állat", "ro*adék," utálom az összeset".

Én sem rajongok pár állatért, de szerintem nem normális, aki így érez és így beszél. Még ha félne tőle, megértenèm, de csak szimplán gyűlöli mindet.

2018. jan. 22. 15:45
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Na "megbeszéltem" vele.

Utálja, hogy a macska feljogosítva érzi magát, hogy felugorhat az asztalra, hogy rámászik a fekvő emberre és nem tisztel semmit.

Ez egy macska az istenért, milyen kreténnek kell lenni ahhoz, hogy egy állatot emberi tulajdonságokkal ruházzunk fel? Ráadásul negatívval. Tutti valamit kivetít a macskára, de ha harminc x év alatt nem jött rá, hogy ez nem normális, akkor már nem.is fog.

Utolsó érve, amiért többet nem beszélek vele:

"A férfiak 90%a kerüli a macskás nőket és én is így teszek"

Megjegyzem nincs macskám, nem is rajongok értük, de annyira kiábrándított egy ilyen jelentéktelen dologhoz a hozzáállása, hogy megszakítom vele a kapcsolatot.

Se nem gazdag, se nem jóképű, se semmi ilyesmi. Azért jöttem vele össze, mert valóban őszinte volt és úgy éreztem fontos vagyok neki, na meg jó ember..

2018. jan. 22. 17:27
 22/24 anonim ***** válasza:
Legalább kiderült milyen ember valójában.
2018. jan. 22. 17:48
 23/24 anonim ***** válasza:

Hát ez tényleg elmebeteg :D

Mellesleg a macskák nem hülyék, érdekes módon az én macskáim nem másznak fel a bútorokra (kivéve 1 fotelt, oda szabad nekik), se a fekvő emberre.

Ilyen baromságot meg életemben nem hallottam, hogy a férfiak kerülnék a macskás nőket... max megmosolyogják az ilyen örökszingli femináci Macskásnőket, de ők nem ugyanazok, mint a macskatartó nők :D

Mindegy, örülj, hogy ez kibukott, és megszabadultál tőle, ahol ilyen van, ott szerintem idővel lett volna még bőven agyrohasztó marhaság :D

2018. jan. 23. 11:37
 24/24 Interferencia ***** válasza:
Pedig bizonyos szempontból összeilletek. A számodra legfontosabb tulajdonság, amit először írtál, hogy miért is nem kár, ha elválnak útjaitok: nem gazdag.
2018. jan. 28. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!