Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szólnál hozzá, hogyha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál hozzá, hogyha a párod rád bízna mindent az esküvőszervezéssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
A vőlegényemmel beszélgettünk arról, hogy milyen legyen az esküvőnk és ő azt mondta, hogy mivel én álmodozom erről kislánykorom óta, és ez az én nagy napom, ezért minden legyen úgy, ahogy én szeretném. Ő csak annyit kért, hogy tavaszi időpontot válasszunk, hogy ne legyen se túl meleg, se túl hideg. Neki mindegy, hogy milyen ruhám lesz, hogy milyen sütik, torták és vacsora legyen, hogy legyen-e lagzi, hogy kevés embert vagy sokat hívjunk meg. Azt mondta, neki nem számít ez a nap, hiszen már évek óta együtt élünk, s attól, hogy lesz egy papírunk, minden ugyanolyan marad. Mi a véleményetek erről?
2013. márc. 27. 14:29
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ő igazat mondott: sokat álmodoztál, beszéltél erről, ezért - mivel amúgy is bízik az ízlésedben, és pénzkezelésedben - rád bízza az esemény megszervezését. Te meg tegyél így, de bízz rá bizonyos feladatokat PONTOSAN megfogalmazva.
2013. márc. 27. 14:35
 2/7 anonim ***** válasza:
61%

Józanul gondolkodva teljesen igaza van. Rengeteg esküvőn voltam már, de megmondom őszintén, hogy olyan egy kaptafa az egész, a legtöbb embernek csak egy hatalmas nyűg és pénzkidobás, úgyhogy te megtervezheted a csodaszépen hajtogatott szalvétáktól kezdve a bevonuló zenéig minden apró kis részletet, elárulom neked, hogy rajtad kívül senki nem fog rá emlékezni. Ez most olyan rosszul hangzik, de tényleg így van. A méregdrága esküvői torták 99%-ka meg egy rakás ehetetlen, fojtós tömény sza...r.

Aranyos dolog, ha valaki nagyon készül, de a vendégeknek csak az lesz a fontos: legyenek finomak az ételek, jó italok és jó zene. Ne üljön le a buli. A többi marhaság senkit nem érdekel.

2013. márc. 27. 14:37
 3/7 klopusz ***** válasza:
96%

Szia!

Mialatt mi az esküvőre készülődtünk, párom dolgozott, én meg nem, így teljesen természetes volt, hogy én intézek mindent (amúgy is szeretek nyüzsögni).

Körbejártam a ruhakölcsönzőket, szóba jöhető éttermeket, meghívókészítőket (akkor még nem volt internet) és egy két-három tételes listát mutattam csak meg neki, abból választottunk közösen.

Na jó, a saját esküvői ruháját hajlandó volt felpróbálni :-)

Az, hogy kiket hívunk meg, megint rám tartozott, hiszen egyértelmű volt, kiket szeretnénk illetve kiket illik elhívni. Így ez sem volt gond.

2013. márc. 27. 14:38
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

Én? Elégedetten sóhajtva leszerveznék egy két tanús, farmer-póló-edzőcipős esküvőt, nászéjszakai extra programnak meg felolvasást tartanék a GYK esküvői rovatából, hogy mi minden fölös feszkót úsztunk meg, ruha, cipő, étterem, vendégek, és egyéb cimszavakkal:)))

Na yó, de én vagyok a férfi:)

2013. márc. 27. 15:20
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
Azért azt megkérdezném,hogy összegileg mennyire szállhatok el :)
2013. márc. 27. 15:24
 6/7 A kérdező kommentje:
A szüleink szeretnék fizetni az összes költséget, azt mondják, a mi megtakarított pénzünket fordítsuk a közös életünkre, szerintük ez még jár a "gyerekeknek", így a határ a csillagos ég a költekezésben. De azért nem akarunk elszállni. :)
2013. márc. 27. 15:30
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én örülnék neki, ha a párom így gondolkozna, mert ez azt jelenti, hogy mindkettőtöknek jó lesz: ő csak annyit szeretne, hogy a felesége legyél, ezt megkapja, te meg megszervezheted az esküvőd pontosan olyanra, amilyenre szeretnéd. Win-win helyzetnek tűnik :)

(Kicsit irigyellek is, nálunk nagy macera lesz, mert annyira eltérő elképzeléseink vannak, nem tudom, hogy lehet majd őket összeegyeztetni :( )

2013. márc. 27. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!