Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál hozzá, hogyha a párod rád bízna mindent az esküvőszervezéssel kapcsolatban?
Józanul gondolkodva teljesen igaza van. Rengeteg esküvőn voltam már, de megmondom őszintén, hogy olyan egy kaptafa az egész, a legtöbb embernek csak egy hatalmas nyűg és pénzkidobás, úgyhogy te megtervezheted a csodaszépen hajtogatott szalvétáktól kezdve a bevonuló zenéig minden apró kis részletet, elárulom neked, hogy rajtad kívül senki nem fog rá emlékezni. Ez most olyan rosszul hangzik, de tényleg így van. A méregdrága esküvői torták 99%-ka meg egy rakás ehetetlen, fojtós tömény sza...r.
Aranyos dolog, ha valaki nagyon készül, de a vendégeknek csak az lesz a fontos: legyenek finomak az ételek, jó italok és jó zene. Ne üljön le a buli. A többi marhaság senkit nem érdekel.
Szia!
Mialatt mi az esküvőre készülődtünk, párom dolgozott, én meg nem, így teljesen természetes volt, hogy én intézek mindent (amúgy is szeretek nyüzsögni).
Körbejártam a ruhakölcsönzőket, szóba jöhető éttermeket, meghívókészítőket (akkor még nem volt internet) és egy két-három tételes listát mutattam csak meg neki, abból választottunk közösen.
Na jó, a saját esküvői ruháját hajlandó volt felpróbálni :-)
Az, hogy kiket hívunk meg, megint rám tartozott, hiszen egyértelmű volt, kiket szeretnénk illetve kiket illik elhívni. Így ez sem volt gond.
Én? Elégedetten sóhajtva leszerveznék egy két tanús, farmer-póló-edzőcipős esküvőt, nászéjszakai extra programnak meg felolvasást tartanék a GYK esküvői rovatából, hogy mi minden fölös feszkót úsztunk meg, ruha, cipő, étterem, vendégek, és egyéb cimszavakkal:)))
Na yó, de én vagyok a férfi:)
Én örülnék neki, ha a párom így gondolkozna, mert ez azt jelenti, hogy mindkettőtöknek jó lesz: ő csak annyit szeretne, hogy a felesége legyél, ezt megkapja, te meg megszervezheted az esküvőd pontosan olyanra, amilyenre szeretnéd. Win-win helyzetnek tűnik :)
(Kicsit irigyellek is, nálunk nagy macera lesz, mert annyira eltérő elképzeléseink vannak, nem tudom, hogy lehet majd őket összeegyeztetni :( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!