Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legmeglepőbb vagy legviccesebb, amit az esküvőddel kapcsolatban kérdeztek tőled?
Vicces volt: az egyik "kedves" rokon a nászajándékba szént összeg átadásakor megkérdezte, hogy mire gyűjtünk?
:)
Az esküvő kiállításon amikor menyasszonyi ruhák után érdeklődtem, megkérdezte a szalonos nő, hogy kinek lesz? Hát majdnem mondtam neki valami frappáns választ, csak mégsem. :)
Amikor szalonba mentem próbálni megkérdezte a nő, hogy az esküvőn terhes leszek-e várhatóan? Ezzel úgy megzavart, hogy hebegtem-habogtam. Később esett le, hogy nem merte megkérdezni, hogy most éppen várandó vagyok-e....
Eddig ezek történtek.
Ja, meg egyik rokonom kérdezte meg, hogy miért nem elég az együtt élés?? Erre sem mondtam inkább semmit.
Neked, kérdező?
24N
Sógorom kérdezte, hogy mi lesz a menü :-)
Felsoroltam neki, de hiányérzete volt.
Kérdezi: És mikor lesz a pörkölt?
Mondom: Nem lesz pörkölt.
Mire ő: Neeeem leeesz pööörkőőőlt?
Ez azóta is szállóige nálunk :-)
Utolso...a szalonos nagyon vicces...
Tulajdonkeppen ez egy nagyon fontos momentum a ruha szempontjabol, de szerintem minden no aki terhes, vagy lesz ezt kozli, mert tudja hogy fontos a mertek miatt(nem tudhatja mennyire gyorsan no a pocak)
Nekem : Mikor lesz?
Ez nem annyira meghokkento, de a parom meg meg sem kerte a kezem, de eleg sokat beszelunk rola, de nem gondoljak, hogy ha aktualis lesz, akkor tudni fogjak? Bar (leendo) anyosom lassan kethetene felhiv hogy mikor lesz unokaja, tudni kell hogy jelenleg nincs allasom sem, meg egyertelmue egmondtuk, hogy elobb a hazassagot tervezzuk... De nem ert belole, meg tudok udvarias lenni, de nem sokaig...
Mi ihletett erre a kerdesre? Mivel sikerult meghokkenteni?
Nem akartam hagyományos ruhát, nem stílusom, kosztümhöz ragaszkodtam. Anyósom próbált lebeszélni, végső próbálkozás:
- De hát még fátylat se akarsz...?
- Nóri néni, maga szerint annyira csúnya vagyok, hogy le is kell takarni?
- Jaaajjj...dehogy!!! Nem úgy értettem!!! Mindegy, hagyjuk a témát, veled nem lehet komolyan beszélni! (a végén már röhögve, de az elején érezhető volt a pánik :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!