Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alig szexelünk. A párom azt mondta, ha még egyszer felhozom a témát elgondolkozik a szakításon. Vélemény?
Szex mentesség csak a tünet.
Eltávolodtatok egymástól. Mi az oka?
Vibrátor csak tüneti kezelés.
5# ha meg egybol eldobnánk a párunkat mert vmi nem jó, akk az a baj.
Ha mindenki azonnal lelenne cserélve az gáz lenne.
Én ha leosztom napokra akkor valóban havi egyszer szeretkezés a barátnőmmel, de mi több ezer kmre vagyunk egymástól.
Az igaz, hogy mikor hónapokig együtt vagyunk akkor nem minden napos a dolog, de heti 3,4 min megvan. Sokat függ attol,hogy mennyit dolgozom, fáradt vagyok e stb.
A másik dolog amiért nekünk nincs gondunk az a nyitottság. Bármit elmondhatunk egymásnak. Titkos vagyakot is. Még olyat is ha netán mást megkivanunk stb. Ilyenekrol is tudunk beszélni harag nélkül
Próbálok vele kommunikálni, de idegessé válik, amikor szexről van szó.
Amikor szexelünk akkor is azt érzem, hogy azért van mert annyit nyaggatom ezzel a dologgal. Ha én nem kezdeményezek valamit, akkor semmi nem történik. Az a fura, hogy amúgy a szex én kívül minden okés, vagyis ölel, csókol, amikor csak alkalma van rá. Viszont nekem csak ennyi nem elég, nem azt mondom h minden nap szexeljünk, mint az elején, hanem legalább heti 2x.
Nem hinném, hogy asszexuális..
Lehet jobb lenne, ha vége lenne, úgyse látom, hogy tenne valamit, hogy jobb legyen. Hónapok óta mind nyaggatom ezzel a problémával. Odajutunk basszus, hogy könyörögjek a szexért?Nem nem, ilyen nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!