Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alig szexelünk. A párom azt mondta, ha még egyszer felhozom a témát elgondolkozik a szakításon. Vélemény?
6-os vagyok
helyet = helyzet
Persze le lettem pontozva, mikor ugyan azt írtam lényegében, mint a 100%-osok. MINDEGY:D
21 e normalis ha több szexre van szugseged mint 1/hónap. Egy normális férfinak pl én.... igénylem a napi 2-3 at is ..... de férfi válogatja.
De v mikor jó csak keményen dugni egyett, bocsánat.
Tudod mikor húzd meg hajam , popsi csapkodas stb, kell az ilyen. Szerintem. ::)) szó...
Szerintem ő megcsal, nem kapja meg tőled azt amire igazán vágyik ,de viszont jó dolog valahova tartozni, haza járni.
Értesz?
Rossz lehetett a szemedbe mondani, elhagy téged a szex szó hallatán, és nem érdekli semmi 😭
Ismerek olyan lanynyt ki csak el fekszik az ágyon és nem
csinal semmit az ágyban, sokszor egy férfinek kell egy olyan nő, akin kiélheti perverz vágyait. Nem a popsi szexre gondoltam , nem szeretem, próbáltam ki sem próbálnám.
Én nem azt mondtam hogy legyen egy második barátnő, hanem a partnere valtozon át néha olyan személyé, aki néha teljesíti a titkos vágyait.
Ettől a nő ugyan az lesz mint volt , csak jól esne ha néha a partnerünk vad tigrisé változik és kicsavarna minket úgy hogy egy hétig ne nézünk másik nőre és ne gondoljunk a szexre....
Valószínű hogy a párod talált v kit magának kivel jobban érzi magát a szexben, vagy beleunt hogy unalmas vagy és nem vagy egy lepedö virtuóz, most rajtad múlik hogy harcolsz érte vagy másra vágysz?
Sajnálom 😭mond neki hogy elhagyod , talán változni fog , egy próbát megér. Ne aggódj valamiért veled van talán mert fiatal vagy, kíván meg ,vékony , szeret meg ....te tudhatod. Derizsd ki, kérlek írj ha segítség kell vagy jó tanács.
Sok sikert!!!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Igen, leszbikus kapcsolatról lenne szó. Nem írtam ki a kérdésbe, mert sokan pont ezért nem válaszolnának.
El fogok gondolkozni mindegy variánson.
Tegnap közöltem vele, hogy rendeltem egy vibrátort. :)) hátha érzi, hogy kéne tegyen ő is valamit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!