Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor van az, hogy összevesztek a pároddal, és szakításon gondolkoztok?
Figyelt kérdés
Minden összeveszésnél? (Nyilván nem kis vitákra gondolok)2016. szept. 22. 10:30
1/18 anonim válasza:
persze,de csak egy pillantra aztan ha kitisztult a fej akkor minden rendben van,egyszer volt h elkezdtem összepakolni parom meg szedte ki a böröndböl a ruhaim,en raktam bele ö vette ki:) ugyereztem elegem van mindenböl.de par perc alatt megnyugodtam
2/18 anonim válasza:
Szakítsál. El sem tudom képzelni, egy normális párkapcsolatba, minek kell veszekedni? El tudnád árulni, mit old meg, 1-1 nagy veszekedés?
3/18 anonim válasza:
Soha nem volt meg ilyen. En sem ertem ezt a nagy veszekedes dolgot.
4/18 anonim válasza:
Nem hiszem el h van olyan kapcsolat ahol nincs veszekedes!!!ahol tenyleg nincs nem jo a kommukacio.vannak dolgok amiket titkoltok egymas elöl,temak amiket nem mertek a masiknak elmondani.1 evben 1-2 szer sztem meg jot is tesz a kapcsolatnak.pl veszekedes utan mikor röjöttök milyen butan viselkedtetek teljesen mas erzes összebujni na meg persze a bekülö hancurozas a legjobb :) nem azt mondom h a veszekedes jo egy bizonyos mennyisegben azt mutatja h a parok kommunikacioja jo,nincs 2 egyforma ember minden ember mindenröl mas velemenye van ezert van veszekedes,a tul sok veszekedes sem jo de az sem jo jel ahol egyaltalan nincs.de erre ugyis radöbben mindenki.
5/18 anonim válasza:
Rengetegszer veszunk ossze, de sosem merul fel a szakitas emiatt. Barmit meg lehet beszelni, ha mindket fel hajlando ram
6/18 anonim válasza:
4# De jo jel, annak a jele, hogy megvitatjuk a problemainkat. ;) Nem pedig lehordjuk egymast mindennek meg csapkodunk mert nem ert egyet velunk a masik, mint a dedoban. Felnottek nem veszekednek. Nem hallgatunk el semmit, nincs olyan amit ne mernek vagy ne akarnek elmondani a baratomnak, ha bajom van. De persze mi alapbol is eleg jol passzolunk.
7/18 anonim válasza:
Ahol nincs veszekedes, ott nincs rendes kommunikacio, hanem a partberek magukban elnyomjak az igenyeiket.
Nem vagyunk egymas klonjai, nem gondoljuk mindig ugyanazt, elkerulhetetlen, hogy ebbol ne legyen nezetelteres.
Aki itt bizonygatja, hogy ok ugyan soha, ott az egyik/masik/mindketto elnyomja magaban a problemakat es bemeseli maganak, hogy sosincs veszekedes es ez igy jo.
8/18 anonim válasza:
Sztem az az igazi kapcsolat amire fel lehet nezni ahol a nèhai nezetelteresek sem valasztanak el 2 embert es nem titkoloznak nem megfutamodnak hanem megoldjak a dolgokat,mi is vesztunk mar ossze anyagi ugyek miatt,v egyebek amik nem ajtocsapkodast jelentenek,kicsit magasabb hangerovel beszelgetunk,en sem es parom sem az az ember aki megfutamodik,ha valami nem tetszik megmondjuk a masiknak ha megbantjuk ha nem,ez lehet furan hangzik de a kapcsolatunk nagyon jo,nincs olyan dolog amit nem tudnank megbeszelni megoldani.ha kis veszekedes kell akkor kell
9/18 anonim válasza:
Négyes, amit két ember nem tud normális hangnemben megbeszélni, azt hogy lehetne ordítozva megbeszélni. Egy népcsoportot ismerek, ahol annak van igaza, aki a leghangosabban tud ordítozni. Mi, nem oda tartozunk.
10/18 anonim válasza:
Nem nezetelteres nincs hanem veszekedes. Nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!