Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hányszor van az, hogy összeves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor van az, hogy összevesztek a pároddal, és szakításon gondolkoztok?

Figyelt kérdés
Minden összeveszésnél? (Nyilván nem kis vitákra gondolok)
2016. szept. 22. 10:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2016. szept. 22. 10:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Az utóbbi egy-két hétben gyakrabban veszekszünk, mostanság bizonyos élethelyzetbeli problémákból kifolyólag feszültebbek vagyunk mindketten, így csapódik le. Tart fél órát, aztán megnyugszunk és minden a régi. Ez sem éppen az ajtócsapkodós kiabálós káromkodás, ahol egymást szidjuk, csak emeltebb hangvételű véleménycsere, inkább. Soha, amióta együtt vagyunk, nem merült fel bennem (róla nem tudok nyilatkozni, mert nem mondta még) a szakítás. De szerintem nem ott van a probléma, ahol veszekednek (oké, ha nem tudnak ordibálás nélkül egymáshoz szólni, az már baj, de úgy egyébként, ahol előfordul néha egy-egy komolyabb veszekedés), hanem ahol egyedüli/gyakori megoldásként a szakítás merül fel. Ahol nem tudják megoldani így vagy úgy a nézeteltéréseiket, ahol csak gyűlik a feszültség és egyre-másra jön a vita, kiabálás, tányérdobálás, ott nem sok értelme van a kapcsolatnak, ez tény és való. Az már nem normális szerintem, ha a szakítás tűnik az egyik leglogikusabb és leghatékonyabb megoldásnak.
2016. szept. 22. 11:01
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A tartós kapcsolat titka nem az, hogy a pár mindkét tagja mindig egy álláspontot képvisel, hanem az, hogy még akkor is, amikor esetleg összekapnak, mindketten törekszenek a másik véleményének meghallgatására és tiszteletben tartására.
2016. szept. 22. 11:02
 14/18 anonim ***** válasza:
73%
Sosem volt meg igazan veszekedesem egyik parkapcsolatomban sem.Van olyan bnom aki helyett a porszivot rugtak meg,akit bezartak,akinek a ruhait kidobtak a bejarati ajto ele,van aki apu labanal terdelt es kerte vissza a csecsemojet.Nem is ertem hogy jutnak el idaig.Ket felnott ertelmes ember vitazik.
2016. szept. 22. 11:07
 15/18 anonim ***** válasza:

Mi sem igazán szoktunk veszekedni. Mostanában van feszültség, mert elfoglaltak vagyunk, hiányzunk a másiknak, és ezt én néha hülyén reagálom le. De emiatt sem veszekszünk, néha 1-2 hevesebb szóváltás van, ami tart pár percig, aztán nevetgélünk, hogy hülyék vagyunk, ölelkezünk, és higgadtan folytatjuk tovább a megoldást keresve, amit mindig meg is találunk.

A veszekedés a surlódásokból és a nem megfelelő kommunikációból fakad. Ezekkel sincs semmi baj, egészen addig, amíg a végén megtalálják a probléma forrását, és orvosolják. Nekem még a mi szóváltásaink után is rémálmaim szoktak lenni, hogy elveszítem, és másnap még egyszer bocsánatot kérek, és elmondom, mennyire szeretem. Pedig tényleg semmi komoly összetűzésünk nincs. A legelején, amíg bizonytalan voltam felvetettem a szakítást, amivel rettenetesen megijesztettem, kiborult, és kérlelt, hogy ne tegyem, oldjuk meg. A mai napig szégyellem magam amiatt, és megfogadtam, hogy soha többé nem teszek vele ilyet, amit tartok is. 8 hónapja vagyunk együtt, és mint mondtam csak azért van feszkó, mert nem élünk együtt, pedig már lenne rá igényünk. Ezt egyelőre az anyagiak miatt nem tudjuk kivitelezni, és ezt néha újra át kell rágnunk, meg kell erősítenünk a másikat, hogy rengeteg időnk van még együtt, nem szabad emiatt aggódnunk.

Szóval a kérdésre válaszolva: egyszer veszekedtünk, és gondolkoztam szakításon, mert nem volt még elég stabil a kapcsolatunk.

2016. szept. 22. 11:31
 16/18 anonim ***** válasza:
Amugy vermerseklettol is fugg, ismerek olyat aki azon is kepes nekiallni csapkodni, hogy a masik az agy melle dobta le a zoknijat es ezen megy az ajtocsapkodas. En nem tudom felhuzni magamat aprosagokon alapbol es a parom sem. Komolyabb dolgokban pedig meg nem volt nezetelteres, a tenyleg fontos temakban vagy egyetertunk vagy mindketten elmondjuk mit gondolunk aztan megdumaljuk mi legyen... Bennem nincs elnyomottsag erzese ha eppen a parom javara dontunk mert maskor meg az enyemre...
2016. szept. 22. 11:33
 17/18 anonim ***** válasza:

Mi is a nem veszekedős párok közé tartozunk. A fontos dolgokban általában egyetértünk, a kis dolgokon meg nem érdemes vitázni. Gyakorlatban ez úgy valósul meg, hogy ha valami semmiségen kezdünk veszekedni, akkor az egyikünk (bevallom őszinén, ez általában a párom) hamar feleszmél, és rájön hogy valami más feszültség van a háttérben, és azon kezdünk el dolgozni. Ha meg mégis valami fontosban tér el a véleményünk, akkor számunkra sokkal fontosabb, hogy higgadtan, észérvekkel át tudjuk beszélni, és megkeressük a megoldást, mint az, hogy nekünk legyen igazunk.

Egyébként meg ha már egy összeveszés alkalmával valaki a szakításon gondolkozik, az sosem jó jel. Véleménykülönbségek mindig is lesznek MINDENKIVEL, ha most egy ilyen miatt szakítasz vele, akkor másokkal sem lesz hosszú életű a dolog. (Az persze más ha inkább azért akartok szakítani mert túl sok a kapcsolatban a feszültség, de azt is inkább meg kéne beszélni.)

2016. szept. 22. 12:09
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem veszekedtünk. Nézeteltérés szokott lenni, de higgadtan beszéljük meg, és eszünkben sincs szakításra gondolni, csak mert nem értünk egyet valamiben. Amíg szeretjük egymást, addig megoldjuk az ilyen helyzeteket, ha meg nem szeretnénk egymást, akkor viták nélkül se lenne sok értelme együtt maradni.
2016. szept. 22. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!