Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közölnéd a barátnőddel, hogy bőrkeményedéses a talpa és szeretnéd, ha ápoltabb lenne?
Drágám! Tudod, hogy nagyon szeretlek és kívánlak mindig, de még jobban élveznélek, ha a bőrkeményedéseket leszednéd a talpadról! Elmehetünk együtt délután a boltba, van a Schollnak egy remek kréme, az még állítólag a rinocéroszbőrt is megszelidíti! Beszerezhetjük a szükséges dolgokat!
Ennyi!
És elmentek.
vagy ha van neki, akkor nem kell elmenni.
Remek alkalom egy wellness hetvegere, ami tartalmaz manikürt, pedikürt stb.
Aztan par nappal ra emlitsd meg, hogy milyen jol is erezted magad es milyen tehetseges volt a pedikürös.
Ha ebböl sem veszi a lapot, akkor: "Kedvesem, nagyon vonzonak talallak, de, amikor gyönyörü labaidat összecsiszalod, az olyan hangot ad ki, mintha ket smirglit dörzsölnenek egymashoz es engem ettöl a hangtol kiraz a hideg. Tudnal erre egy kicsit figyelni?"
Pl mikor olyan helyzetben latod, akkor szolj , de csak finoman, kedvesen, hogy kicsim, kicsit borkemenyes a sarkad. Nekem is szolt egyszer a baratom a strandon. Nem sertodtem meg. Azota jobban figyelek ra. Van sarokreszelom, azota majdnem minden nap hasznalom, plusz a dm-ben talaltam ilyen 25%os urea tartalmu kremet direkt sarokrepedesre, diabetikusoknak ajanlott, akik sarokreszelot nem hadznalhatnak. Egesz jo, de tenyleg napi 2-szer kell hasznalni. Esetleg ezeket ajanlhatod neki.
Egyebkent, nem biztatlak hazugsagra, de szerintem ilyen kenyes temaknal jo ugy eloadni a dolgot, hogy pl. neked is volt ilyen problemad regebben, te se forditottal ra figyelmet, stb.., aztan igy es igy sikerult javitani a helyzeten. Ezzel maris nem tamado jellegu a megjegyzesed, hanem benne van az empatia, az hogy nem annyira ciki a dolog, hiszen massal is elofordult mar es raadasul praktikus tanacsokkal ellatod, hogy neked mi valt be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!