Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom kollegaja akar tolem valamit?

Figyelt kérdés
Bementem a baratomnak a munkahelyere mar nem is dolgozott csak beszelgetett valakivel. Informatikuskent dolgozik ket masik sraccal volt most az irodaban. Az egyikuket regota ismerem, o mar volt is nalunk,a parom egyik haverja. Na de en nem szoktam vele azert beszelgetni,nincs is ra modom olyan sokszor. Most meg odajott hozzam es megkerdezte,hogy nem e innek meg vele valamit? Vagy vesz nekem sutit. Azt hittem viccel vagy hulyeskedik velem ugy hogy mondtam neki viccesen,hogy kedves tole,de nem meg kulonben is a baratomert jottem,megyunk mindjart. Vegul elmentem a baratommal a varosba utana haza. Nem mondtam neki,hogy mit beszeltem a haverjaval,mert nem is erdekel az egesz sztori,meg nem vettem komolyan. Aztan a kovetkezo alkalom soran amikor az epulet elott alltam meg akkor kijott a pasas integetett nekem mondta,hogy par perc es jon a baratom. Erre megint feltette ugyan azt a kerdest. De most komolynak tunt meg amikor nemet mondtam akkor azt mondta nem viccel velem,szolunk a paromnak,hogy elmegyek vele valahova baratkent. Nem kell tul lihegnem,ne gondoljak ebbe bele semmit,csak beszelgessunk. Mondtam,hogy akkor johessen a baratom is,mire azt valaszolta hogy akkor nem tudnank feloldodni,nem en hanem a baratom beszelne helyettem. Ezt mar jeleztem a baratomnak,de csak abban a formaban,hogy a haverja-kollegaja elott mondtam,hogy szeretne ha elmennenk valahova kajalni vagy valami es kozben beszelgethetunk. Ebbe erdekes modon belement a baratom. En mondjuk akkor nagyon megnyugodtam mert eloszor furanak tartottam az egeszet,de ha a baratomnak ez igy rendben van akkor nekem is. Vegulis harman mentunk el sutizni es beszelgetni. De a srac nagyon furan viselkedett. Folyton dicsergetni probalt,utalgatott arra hogy milyen jol nezek ki es a baratom szerencses. Aztan csak rolam kerdezoskodott,mintha a baratom ott sem lett volna. De aztan a baratom masra terelte a temat es nem volt gond. Kerdeztem a paromtol,hogy mindig ilyen a baratja? Tul kozvetlennek talaltam. Azt mondta igen..o ilyen. Hm.mondom rendben. Ma kaptam tole uzit hogy legkozelebb is talalkozzunk ne hozzam a baratomat puszil. Mivan? Kitoroltem az uzenetet es delutan vettem uj simet is. Nem akarom hogy a kesobbiekben tudja a tel.szamom. A baratomnak meg nem mondtam hogy mi tortent..szerintetek mondjam el? Vagy most mi ez az egesz? Ha a srac nem akart volna kettesben talalkozni velem akkor nem ragodom ezen az egeszen eddig. De igy fura!
2018. jan. 23. 14:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Bírom az ilyen nőket mint te..játsza a hülyét, hogy " jaj csak kíváncsi vagyok, olyan fura ez meg az a barátom meg így meg úgy ... " akit ennyire izgat egy ilyen dolog ott már több van. :'D

A barátom mellett messziről leszarnám, hogy akar e tőlem valamit az a kollega vagy sem! Most komolyan..... Bejössz neki ha ennyire meg akarsz győződni róla bár gondolom már te is rájöttél. A barátod meg sajnos annyira naív és megbízik benned, hogy hidegen hagyja a dolog.

23L

2018. jan. 23. 18:27
 22/30 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező nem akarlak megbántani, de ez a tipikus szűzqrvás viselkedés amit te produkálsz. Miért izgat ez ennyire? Ha valóban a barátod érdekel, le se szarnád ezt az egészet, az üzire is egy laza nem lett volna a válasz. De nem, te spekulálsz és izgatott vagy. Miért is?
2018. jan. 23. 19:07
 23/30 A kérdező kommentje:

Írt facebookon,hogy válaszoljak neki.

Mondtam,hogy nem szeretnék vele találkozni,ne beszélgessünk. Utána kérdezte,hogy telefonon miért nem ér el? Majd vár a munkahelyén megdumáljuk. De arra már nem is írtam neki. Csak némítottam a chatet. Nem vagyok izgatott. Hanem nem értem mit akar tőlem amikor tudja,hogy barátom van. Nyilván nem barátkozni akar,ezután nekem világos. De először azthittem én ismertem félre. Nekem csak fura és most már kezd idegesíteni. A végén még én jövök ki ebből sz+ul. Hagyom a francba! Én ezekután biztos nem megyek a közelébe a barátom munkahelyének.

2018. jan. 23. 19:31
 24/30 anonim ***** válasza:
76%
Igaza van a válaszolóknak. Panaszkodsz, de élvezed. Egy idegen ember egyetlen sms-e miatt nem cserélnék azonnal számot. Túl nagy befolyást engedsz ennek az embernek az életedre. Az a helyzet, hogy bejön neked ez a férfi, de megijedtél a saját érzéseidtől, ezért csinálod ezt a műsort. Ha nem tetszene elküldenéd a francba, nem szerencsétlenkednél. A barátodról nem mondok semmit, mit tudjam én innen messziről miért viselkedik így. Zavaros ez az egész ügy és te csak tovább kavarod a határozatlanságoddal.
2018. jan. 23. 19:46
 25/30 A kérdező kommentje:
Ennek semmi köze ahhoz,hogy tetszik. Vagy baj,ha más is tetszik nekem? Mert a szomszédunk is nagyon jóképű csak mondom. És vele többet beszéltem mint ezzel a pasassal. Szimpatikusabb is,mégsem akarok tőle semmit. Ahogy ettől az embertől sem!
2018. jan. 23. 19:49
 26/30 A kérdező kommentje:
Ha hagytam volna,hogy tovább irkáljon nekem akkor az lett volna a baj,hogy miért nem vettem új simet. Szerintem a barátom is ezen kiakadt volna már. Sőt ezen már biztos.
2018. jan. 23. 19:51
 27/30 anonim ***** válasza:
kerdezo nincs velef baj , csak a kapcsolatodat felted, de legalabb tudod mi a huseg..
2018. jan. 23. 20:59
 28/30 anonim ***** válasza:
Én az első ilyennél tiltottam volna, a hívását kinyomom, sms-re nem válaszolok, hanem megmutatom a barátomnak. Ezen mi a nehéz? Hány éves vagy? Ez az első alkalom, hogy valaki bepróbálkozik nálad a barátodon kívül?
2018. jan. 24. 06:03
 29/30 anonim ***** válasza:
Egyetértek lollypopival. Pedig egy másik kérdésnél csatáztunk egy kicsit. :) Tökéletesen kifejtette a helyzetről a véleményét, és ez így is van, élvezed ezt az egész kavarást, nem tudsz leakadni. És a barátod továbbra sem tesz semmit? Klassz, hogy ennyire nem érdekli, nem baj, lesz még cirkusz, ha így folytatod.
2018. jan. 24. 07:55
 30/30 anonim ***** válasza:
Mi újság? Áll a bál? Kellett neked a kavarás.
2018. jan. 24. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!