Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak, ha mindkettő öngyilkos akar lenni?
Mint utóbb kiderült mindkét férfi megpróbált öngyilkos lenni miattam.
Egyiknek sem merek nemet mondani.
Ilyenkor mi a megoldás? Legyek én öngyilkos?
Játszottál velük? Vagy mi? Hogy jut el egy férfi odáig, hogy képes azt hinni csak és kizárólag az az egyetlen megoldás, ha véget vet az életének? :DDDD
Miért/mitől van ennyi mentális nyomorék? elnézést a kifejezésért.. de ezek az emberek nem komplettek!
Istenem!
Egyiket se válaszd és ne engedj a zsarolásnak. Mindkettővel szüntesd meg a kapcsolatot.
Nem csak férfiak vannak így amúgy. Azért mert NEKED az érzelmi intelligenciád nulla, még nem kellene másokat sértegetned.
Wow, be kellene tiltani téged ha ilyen hatással vagy a férfiakra :D
Egyébként ha már férfi,nem hiszem hogy problémát kellene okozzon egy felnőtt férfinak elfogadni a visszautasítást.. vajon a rajongóid akkor is öngyilkossággal fenyegetőznek ha állásinterjún utasítják el őket?
4- ffi vagyok. és szánom az ilyen ideggyenge embereket.
és nem sértegetek, hanem tényeket közlök. sajnálom ha fáj az igazság.
1-es voltam.
van aki nem tudja helyén kezelni a dolgokat, nem vagyunk egyformák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!