Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom kollegaja akar tolem valamit?

Figyelt kérdés
Bementem a baratomnak a munkahelyere mar nem is dolgozott csak beszelgetett valakivel. Informatikuskent dolgozik ket masik sraccal volt most az irodaban. Az egyikuket regota ismerem, o mar volt is nalunk,a parom egyik haverja. Na de en nem szoktam vele azert beszelgetni,nincs is ra modom olyan sokszor. Most meg odajott hozzam es megkerdezte,hogy nem e innek meg vele valamit? Vagy vesz nekem sutit. Azt hittem viccel vagy hulyeskedik velem ugy hogy mondtam neki viccesen,hogy kedves tole,de nem meg kulonben is a baratomert jottem,megyunk mindjart. Vegul elmentem a baratommal a varosba utana haza. Nem mondtam neki,hogy mit beszeltem a haverjaval,mert nem is erdekel az egesz sztori,meg nem vettem komolyan. Aztan a kovetkezo alkalom soran amikor az epulet elott alltam meg akkor kijott a pasas integetett nekem mondta,hogy par perc es jon a baratom. Erre megint feltette ugyan azt a kerdest. De most komolynak tunt meg amikor nemet mondtam akkor azt mondta nem viccel velem,szolunk a paromnak,hogy elmegyek vele valahova baratkent. Nem kell tul lihegnem,ne gondoljak ebbe bele semmit,csak beszelgessunk. Mondtam,hogy akkor johessen a baratom is,mire azt valaszolta hogy akkor nem tudnank feloldodni,nem en hanem a baratom beszelne helyettem. Ezt mar jeleztem a baratomnak,de csak abban a formaban,hogy a haverja-kollegaja elott mondtam,hogy szeretne ha elmennenk valahova kajalni vagy valami es kozben beszelgethetunk. Ebbe erdekes modon belement a baratom. En mondjuk akkor nagyon megnyugodtam mert eloszor furanak tartottam az egeszet,de ha a baratomnak ez igy rendben van akkor nekem is. Vegulis harman mentunk el sutizni es beszelgetni. De a srac nagyon furan viselkedett. Folyton dicsergetni probalt,utalgatott arra hogy milyen jol nezek ki es a baratom szerencses. Aztan csak rolam kerdezoskodott,mintha a baratom ott sem lett volna. De aztan a baratom masra terelte a temat es nem volt gond. Kerdeztem a paromtol,hogy mindig ilyen a baratja? Tul kozvetlennek talaltam. Azt mondta igen..o ilyen. Hm.mondom rendben. Ma kaptam tole uzit hogy legkozelebb is talalkozzunk ne hozzam a baratomat puszil. Mivan? Kitoroltem az uzenetet es delutan vettem uj simet is. Nem akarom hogy a kesobbiekben tudja a tel.szamom. A baratomnak meg nem mondtam hogy mi tortent..szerintetek mondjam el? Vagy most mi ez az egesz? Ha a srac nem akart volna kettesben talalkozni velem akkor nem ragodom ezen az egeszen eddig. De igy fura!
2018. jan. 23. 14:45
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Majd meglátjuk, ezekből lesznek a nagy kavarások.
2018. jan. 23. 15:26
 12/30 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem :) hanem hogy elmondom a barátomnak,hogy kaptam a kollégájától egy üzenetet is. Ezért simkártyát is vettem újat.
2018. jan. 23. 15:27
 13/30 anonim ***** válasza:
0%
Még annyi, hogy ha vége, legalább megvan az utánpótlás, ráadásul még új helyet sem kell megismerned, ha majd meglátogatod a munkahelyén, hisz ugyanott van, mint a mostani barátodnak. Csak majd ne az orra előtt csináljátok.
2018. jan. 23. 15:29
 14/30 A kérdező kommentje:
Jézusom, te miről beszélsz? Pont azt mondom, hogy ez így nincsen rendben. Vagy baj, hogy lemertem írni, hogy igen jóképű ez a férfi is. Szerintem csak a fele infót olvastad el :)
2018. jan. 23. 15:30
 15/30 anonim ***** válasza:
33%
Nagyon pörögsz a témán csajszi. Ebből még baj lesz.
2018. jan. 23. 15:42
 16/30 anonim ***** válasza:
78%
Ezt mondom én is. Túl sokat pörögsz ezen. A barátodat is hidegen hagyja. Kerüld inkább a pasit, mert tényleg baj lesz.
2018. jan. 23. 15:47
 17/30 anonim ***** válasza:
beteg a munka tarsa... kis kocka zaklato! feljelentenem!
2018. jan. 23. 16:16
 18/30 Bence_ ***** válasza:
68%

"Kitoroltem az uzenetet es delutan vettem uj simet is."

Számot cseréltél mert valaki írt neked?

Ha hidegen hagyna maradt volna az üzenet meg a szám is.

2018. jan. 23. 16:38
 19/30 A kérdező kommentje:
De akkor lehet, hogy hívott volna még. Azt nehezebben magyaráztam volna ki. Akkor az lett volna a baj.
2018. jan. 23. 16:56
 20/30 A kérdező kommentje:
írt volna*
2018. jan. 23. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!