Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne vkivel a lehető legkíméletesebben szakítani?
A szünet nem minden esetre jelent szakítást. Volt barátomnak Én is szünetet jelentettem, ő nem fogadta el, mert azt hitte, h ebből szakítás lesz. Pedig ha kibírta volna azt a pár napot, akkor nem hiszem, h szakítottam volna. De neki ennyit ért, nem bírt várni.
A Te esetedben szerintem kihagyhatod ezt a szünet dolgot, ha már nem akarsz vele lenni, mondd meg neki őszintén, ugy ahogy az első válaszoló mondta, csak szerintem hagyd ki a szünetet!
A.
Tipikus, csak a lányok foglalkoznak azzal, hogy ne okozzanak fájdalmat a pasasoknak. legalábbis ez az én baráti körömből a tapasztalat.
Egyébként a megoldást az első válaszoló adta meg, bár itt az a veszély, ha túl kedves vagy vele, akkor azt hiszi hogy még van esélye nálad és próbálkozni fog
a szakítás mindig fáj, ez elkerülhetetlen
de legyél határozott. sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!