Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érthető ha nem akarok összeköltözni a barátommal?
Ne mások véleményére adj, hanem a saját érzéseidre hagyatkozz. Abból amit leírtál, egyértelmű, hogy egyáltalán nem szeretnél vele összeköltözni, mert te így érzed jól magad, vele élni pedig (még) nem szeretnél.
1 év után már belülről kellene jönnie a vágynak, hogy szeretnél vele lakni, de nem jön, úgyhogy bárki bármit mond, ne erőltesd magadra, amit nem szeretnél. Mert boldogtalan leszel, és ahogy fogalmaztál, vele is pokol lenne az együttélés.
Egyébként szerintem nem vagy kutya, akit utasítgatni lehet arra, hogy mit csináljon, meg parancsokat kelljen teljesítenie. Más eset lenne, ha egész nap a telefonodon lógnál, az jóhogy idegesítő, de fél perc után rádszól? :D
Na csak, hogy lásd, nem csak a magamét fújom és nem ellened vagyok, hanem próbálom logikusan felépíteni a mondanivalómat: én írtam feljebb, hogy illene összeköltözni, csak járogattok és, hogy nem szereted eléggé a barátodat.
Abban igazat adok neked, hogy 1 év után én sem költöznék össze senkivel sem (bár lehet, csak azért gondolom így, mert még nem jött el az a személy, akiért mindent feladnék).
Azonban egy dolgot magadban nagyon őszintén le kell tisztáznod, mert itt a barátod idejével is "játszol". Később össze akarsz majd vele költözni, és vele képzeled el a jövődet, vagy később sem akarsz összeköltözni vele, mert nem tudsz vele együtt lakni, ugyanis nem vagy hajlandó a kompromisszumra? Nekem sajnos van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem egymás mellett fogtok megöregedni, ugyanis mint már írtam, aki őszintén szerelmes, az nem agyal ilyeneken, hogy nem tudok egyedül lenni, agyamra megy a másik, egyedüllét is kell nekem, stb.
De szerelmes vagyok a barátomba! Ha nem így lenne akkor nem úgy viselkednék vele ahogy szoktam. Jobban szeretem bárkinél. Nekem ő a legfontosabb férfi.
Írtam már. Lehet,hogy később megváltozik a véleményem. De azért,mert szerelmes vagyok nem akarok elhmarakodottan dönteni és nem befolyásolnak ilyenkor az érzéseim. Én tudok tisztán gondolkodni is. Ő szerintem kevésbé.
Szerelmes vagy, csak az elméd tiszta, és nem homályosítja el a szemed a rózsaszín köd. Nagyon helyes.
Helyesen és reálisan látod a dolgokat, de akkor miért vársz gyk-n megerősítést? :D Itt nem nagyon létezik olyan, hogy racionalitás.
Így is lehet, csak nehogy az legyen, hogy mire költöznél, ő szakítana :D. Minden esetre két hónap alatt azért el lehet egy ilyen dolgot dönteni, beszéld meg vele, hogy még külön akarsz maradni, aztán majd meglátod, hogy hova tovább. Ezt tényleg vele kell megvitatnod, nem velünk. Nem ismerjük a barátodat.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!