Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érthető ha nem akarok összeköl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érthető ha nem akarok összeköltözni a barátommal?

Figyelt kérdés
Megkérdezte tőlem a barátom,hogy mi lenne ha összeköltöznénk? Beszélgettünk erről kicsit,de végül azt mondtam,hogy ezen még gondolkodni szeretnék, mert nekem ez nagy dolog. Azóta eltelt két hónap és nekem jó minden úgy ahogy van. Nem szeretnék összeköltözni vele. Mindennap látjuk egymást, amikor csak tudok vele vagyok, egymásnál is ott alszunk,de nem költöznék hozzá még. Nekem így minden jó és így is boldog vagyok vele nagyon. Ő nagyon szeretné,ha hozzá költöznék. Nem tudom miért fontos ez neki. Most nem boldog velem? :( Lehet,hogy könnyebb lenne anyagilag, meg stb. De így is megtapasztaltam már milyen mellette ébredni stb. Én szeretek egyedül lenni és azt csinálni amit akarok. Nem megbántani szeretném vagy rossz fényben feltűntetni őt idegenek előtt, de engem bosszantott így is,hogy amikor nála vagyok mondjuk egy teljes hétvégét akkor fél percre sem vehetem elő a telefont, mert óvatosan rám szól,hogy rakjam el, ha együtt vagyunk. Ezek szerint ha nála laknék sose netezhetnék? Ez csak egy példa volt a sok közül. Azt is észre vettem hogy ő korán kelő és hétvégén is már 6-órakor ébren van és gyakran felébredtem miatta. Halk volt meg minden,de a zuhanyzás hangjára vagy ha megy a tv simán felébredek. Még akkor is csak tényleg figyel,hogy ne csapjon zajt. Most ez minden áldott nap nagyon nehezen viselném el. Én szeretek sokáig aludni hétvégén. És szerimtem egy idő után vitatkozások lennének ebből abból kifolyólag. Ami nem ad okot a szakításra,de nem tenne jót a kapcsolatunknak. És nekem most minden tökéletes így. Szerintetek ha ezt így elmondanám neki akkor megértené? Nagyon izgulok,hogy csalódott lesz. Azthiszi,hogy majd igent mondok úgy is. Hát..gondolkodtam..és nem..!! Ami érthető nem? Ha így is boldog vagyok vele? Vagy ő már nem érzi jól magát velem? Ez meg fura lenne. Folyton vele vagyok ha tehetem.
2018. jan. 22. 14:52
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Lehet mások vagyunk valamiben,de alapvetően inkább hasonló az életstílusunk. Csak ilyen apró dolgok vannak amiket én nem úgy szoktam csinálni ahogy ő. Amikor nála vagyok alkalmazkodom, és nem esik nehezemre,nem zavar. De együttélés során lehet zavarna. A lakótársaimmal is nehéz volt együtt élni pedig ők lányok voltak és mindenkinek volt valami nehézsége és voltak gondok.
2018. jan. 22. 15:25
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Ne mások véleményére adj, hanem a saját érzéseidre hagyatkozz. Abból amit leírtál, egyértelmű, hogy egyáltalán nem szeretnél vele összeköltözni, mert te így érzed jól magad, vele élni pedig (még) nem szeretnél.

1 év után már belülről kellene jönnie a vágynak, hogy szeretnél vele lakni, de nem jön, úgyhogy bárki bármit mond, ne erőltesd magadra, amit nem szeretnél. Mert boldogtalan leszel, és ahogy fogalmaztál, vele is pokol lenne az együttélés.

Egyébként szerintem nem vagy kutya, akit utasítgatni lehet arra, hogy mit csináljon, meg parancsokat kelljen teljesítenie. Más eset lenne, ha egész nap a telefonodon lógnál, az jóhogy idegesítő, de fél perc után rádszól? :D

2018. jan. 22. 15:29
 23/37 A kérdező kommentje:
És amúgy azt nem mondtam. Hogy nem is engem zavartak ezek az apró dolgok. A barátom volt az aki rám szólt,hogy ne most egyek majd nemsokára kész a kaja! Tehát ez az ő baja inkább mintsem az enyém. Ahogy az is,hogy ha én tovább alszom akkor neki halknak kell lennie. Ő előbb tett megjegyzést erre mint én. Én talán soha nem mondtam,hogy kicsit később is kelhetne. Na nem baj,mert nem rosszból mondta. Lehet őt is zavarná pár dolog. Még ha nem is mondja azonnal.
2018. jan. 22. 15:29
 24/37 anonim ***** válasza:
35%

Na csak, hogy lásd, nem csak a magamét fújom és nem ellened vagyok, hanem próbálom logikusan felépíteni a mondanivalómat: én írtam feljebb, hogy illene összeköltözni, csak járogattok és, hogy nem szereted eléggé a barátodat.

Abban igazat adok neked, hogy 1 év után én sem költöznék össze senkivel sem (bár lehet, csak azért gondolom így, mert még nem jött el az a személy, akiért mindent feladnék).

Azonban egy dolgot magadban nagyon őszintén le kell tisztáznod, mert itt a barátod idejével is "játszol". Később össze akarsz majd vele költözni, és vele képzeled el a jövődet, vagy később sem akarsz összeköltözni vele, mert nem tudsz vele együtt lakni, ugyanis nem vagy hajlandó a kompromisszumra? Nekem sajnos van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem egymás mellett fogtok megöregedni, ugyanis mint már írtam, aki őszintén szerelmes, az nem agyal ilyeneken, hogy nem tudok egyedül lenni, agyamra megy a másik, egyedüllét is kell nekem, stb.

2018. jan. 22. 15:31
 25/37 A kérdező kommentje:
Jajj ne hülyéskedj! Már korábban eszembe jutott,hogy milyen jó lenne vele együtt élni. Ilyenkor csak a jó dolgokra fókuszáltam,aztán azért ha két lábbal maradok a földön..tudom,hogy nem minden fenékig tejfel. Engem nem az érzéseim irányítanak. Ritkán hallgatok a szívemre. Inkább az eszemre. És bevallom jobban is jártam eddig mindig ha így cselekedtem.
2018. jan. 22. 15:32
 26/37 A kérdező kommentje:

De szerelmes vagyok a barátomba! Ha nem így lenne akkor nem úgy viselkednék vele ahogy szoktam. Jobban szeretem bárkinél. Nekem ő a legfontosabb férfi.

Írtam már. Lehet,hogy később megváltozik a véleményem. De azért,mert szerelmes vagyok nem akarok elhmarakodottan dönteni és nem befolyásolnak ilyenkor az érzéseim. Én tudok tisztán gondolkodni is. Ő szerintem kevésbé.

2018. jan. 22. 15:36
 27/37 A kérdező kommentje:
Nem azonnal,de mondjuk 5 perc után szól,hogy rakjam el a telefont,biztos nem olyan fontos,ne nyomkodjam stb.
2018. jan. 22. 15:38
 28/37 anonim ***** válasza:
66%

Szerelmes vagy, csak az elméd tiszta, és nem homályosítja el a szemed a rózsaszín köd. Nagyon helyes.

Helyesen és reálisan látod a dolgokat, de akkor miért vársz gyk-n megerősítést? :D Itt nem nagyon létezik olyan, hogy racionalitás.

2018. jan. 22. 15:42
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Valahol megértelek. 1 év azért még nem olyan sok idő, összeköltözni pedig szerintem csak akkor érdemes, ha már komoly terveitek vannak egymással. Nem baj az, ha most még nincsenek.
2018. jan. 22. 15:45
 30/37 anonim ***** válasza:
23%

Így is lehet, csak nehogy az legyen, hogy mire költöznél, ő szakítana :D. Minden esetre két hónap alatt azért el lehet egy ilyen dolgot dönteni, beszéld meg vele, hogy még külön akarsz maradni, aztán majd meglátod, hogy hova tovább. Ezt tényleg vele kell megvitatnod, nem velünk. Nem ismerjük a barátodat.

31/f

2018. jan. 22. 15:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!