Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érthető ha nem akarok összeköltözni a barátommal?
"Éltem már együtt az exemmel. Pokol volt. Engem nagyon zavart,hogy folyton egymás körül vagyunk otthon."
Azért érezted így, mert nem az exed volt a megfelelő személy a számodra, vagy mert alkalmatlan vagy még egy komoly kapcsolatra.
"Csak akkor lehetek komoly párkapcsolatban ha valakivel együtt élek? Ez azért erősen hangzik nagyon. "
Hát...ha van jobb ötleted akkor hallgatlak. Vagy életed végéig külön fogtok élni? :D Ez nem így működik. Teljesen normális dolog, hogy ha két fél évek óta együtt van és igazán szeretik egymást, akkor össze akarják kötni az életüket. Ha az egyik fél több év után sem érez erre hajlamot, akkor valami nem stimmel az érzéseivel. Nem úgy érez, ahogyan kellene.
"Ez több ennél, csak annyi,hogy én még nem szeretnék összeköltözni vele. Lehet,hogy később még több időt leszek nála és akkor összecsiszolódunk vagy idővel megváltozik a véleményem,de most nem."
Egyenlőre nem több a kapcsolatotok egyszerű tini kapcsolatnál, már ne is haragudj. Nem hibáztatlak és nem is vagy hibás, hogy így érzel, hisz ebből csak az látszik, hogy nem a barátod számodra az igazi. Ha olyan nagy lenne a szerelem, akkor már rég felülírta volna a szíved a félelmeidet és hozzáköltöztél volna, vagy ő hozzád.
Nem juttok egyről a kettőre. Fontosabb a komfortzónád annál, minthogy rászánd a drága időd, hogy partnerséget vállalj abba, hogy kiszabjátok a közös életetek közös kereteit. Bizony ti csak járogattok. Persze valamennyit mindkettőtöknek engedni kell, ha közösen szeretnétek majd együtt élni és ez fog konfliktusokkal járni, de másképp nem megy sajnos. Egy ideig ellimonádézgattok még, aztán vagy emiatt szétmentek vagy elkezdtek dolgozni a kapcsolatotokon. Majd meglátjátok.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!