Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Miért van az hogy sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért van az hogy sok 40-45 kilós csaj nem éri be vékonyabb,60-70kg-os fiúval? Miért hajt mindenki a 100kilósakra?

Figyelt kérdés
csak ne megint ezt a biztonságérzetet írjátok..mert ezt már többen megcáfolták
2010. jún. 5. 18:00
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

ez egy alapbol hulye kerdes... vagyis inkabb folosleges. altalanosit. kerdezted volna inkabb h a csajoknak milyen pasik jonnek be alkatra. ezekbol viszont van ezer es egy hasonlo kerdes. keress ra.

annyit elarulok h 198 cm vagyok es 96-98 kg. en igy jol erzem magam es teljesen valtozo h milyen csajoknak jovok be, nem szamit az alkat. szoval ne itelj az alapjan h a neked tetszo lanyok lekoptattak

2010. júl. 4. 09:56
 32/34 anonim ***** válasza:

Az a baj az izommal, hogy sokkal nagyobb tömegű, mint a háj. Én 80 kg-san, leszálkásodva vékonynak látszom, nálam jóval nagyobb termetű, elhízott haverom 75 kg, pedig egyforma magasak vagyunk. Most akkor mi van? Egyébként a 60 kiló körüli lányokat kedvelem, 160-170 cm-es magasságggal :)

Most akkor melyikünk tudná jobban megvédeni a lányt? Aki nagydarab, de három lépcsőforduló után liheg, vagy aki napi 10 km-t fut, és hetente 3x megmozgat még pár tonna vasat a teremben?

Vagy gondolj arra, hogy én a nekem tetsző lányokat simán felemelem a liftben, és a falhoz szorítva őt szexelünk egyet, míg ő legfeljebb agyonnyomja, ha ráfekszik a barátnőjére. Melyik hoz jobban lázba?

2010. júl. 4. 10:10
 33/34 anonim ***** válasza:

gyurunk, vazze!

utolso, te is ilyen onbizalomhianyos gyuros vagy vagy mi?

hozzateszem, mint mondtam, teljesen valtozo, kinek mi jon be. te is altalanositasz. en nem gyurok. helyette szinten futok, falat maszom, capoeirazom, kosarazom. de igy elterunk a tematol...

2010. júl. 4. 10:37
 34/34 anonim ***** válasza:
Nem vagyok önbizalomhiányos, elég sok visszaigazolást kapok, és az énképem is a helyén van. Mindössze jelezni akartam, hogy a kérdező által bemutatott probléma fennáll, ugyanakkor nincs semmi értelmes magyarázat mögötte.
2010. júl. 4. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!