Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Miért van az hogy sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért van az hogy sok 40-45 kilós csaj nem éri be vékonyabb,60-70kg-os fiúval? Miért hajt mindenki a 100kilósakra?

Figyelt kérdés
csak ne megint ezt a biztonságérzetet írjátok..mert ezt már többen megcáfolták
2010. jún. 5. 18:00
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

100 + dupla ÁFA a súlyom, és nem törvényszerű hogy minden vékonyka lány engem akar.

Van hoyg duci lányok találnak meg mert azt hiszik nálam van esélyük mert esélytelennek gondolnak vékony (az aktuális divatirányzat szerint náluknál csinosabb) lánynál, aztán ott az ellenpélda azok a lányok akiknek pont ez jön be mert hozzám lehet bújni rám lehet mászni lehet dögönyözni, piszkálni akármit csinálni, mert érzik hogy masszív vagyok, és mert ez nekik megnyugtató biztonságérzetet ad. Na igen és van akinek csak simán aranyos egy maci külső, mert bejön.

Persze nem preferálom az elhízást senkinél csak ezért, én is lefelé küzdöm a súlyom, mert az egészség az első a tunyaság meg kinek is hiányzik...

Meg ott a mondás: 100kg alatt nem férfi a férfi.

Mindenki oda teszi ezt ahova akarja. :)

2010. jún. 5. 18:21
 12/34 nielindi ***** válasza:

nekem nem jönnek be a 100 kilos pasik. söt...

60-70 kilo tökéletes.

2010. jún. 5. 18:22
 13/34 A kérdező kommentje:
utolsónak:ez remek.most megnyugodtam
2010. jún. 5. 18:23
 14/34 anonim ***** válasza:
De te figyelsz a többi emberre is, vagy csak azt nézed, amelyik válasz neked megfelelő?
2010. jún. 5. 18:31
 15/34 A kérdező kommentje:
ha van nekem megfelelő válasz az engem igazol.ezért tettem fel a kérdést.a többire is figyelek de érthető hogy az a kevésbé "jó"számomra
2010. jún. 5. 18:34
 16/34 anonim ***** válasza:
58%
Általánosítás. A falnak megyek ettől.
2010. jún. 5. 18:53
 17/34 A kérdező kommentje:
én meg attól megyek falnak hogy a vékonyakat,legyen nő v ffi legebézik.a kövéreket persze óvni kell a kis lelkük miatt
2010. jún. 5. 18:56
 18/34 anonim ***** válasza:
58%
Ez szintén általánosítás.
2010. jún. 5. 18:58
 19/34 anonim ***** válasza:

Nem a súlyod miatt nincs barátnőd hanem mert h.ülye vagy kérdező.

Ilyen baromságot se hallottam még, de úgy látszik a lányokra kell fogni, hogy nyomi valaki.

2010. jún. 5. 18:59
 20/34 anonim ***** válasza:

a csajok nem a 100 kilósokra hajtanak, hanem a 100 kilós IZMOS pasikra.

nem hurka gyurkákkal akarnak malackodni. megaztán egy hegyomlás hogyan védi meg őket?

2010. jún. 5. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!