Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért van az hogy sok 40-45 kilós csaj nem éri
be vékonyabb,60-70kg-os fiúval? Miért hajt mindenki a
100kilósakra?
Annyit még ezért hozzátennék, hogy oké, hogy nyilván azokon a pasikon akad meg a szemünk, akik jól néznek ki, de hiába vagy kívülről álompasi, 2 hét után lapát, ha bunkó/hülye/beképzelt/stb vagy.
2010. jún. 5. 19:36
Engem is gebéztek már le, pedig 75 kg vagyok és 185 cm.. szerintem ez pont jo, és jol is érzem magam a bőrömben, inkább vagyok vékonyabb mint kövér! De lehet h csak irigykednek.. én soha egy kövér embernek sem mondtam h le kéne fogynod, de persze a vékonyakat folyton azzal piszkálják h egyél meg hiznod kéne stb.
2010. jún. 5. 20:06
nekem volt egyszer egy 120 kg-os barátom.. és már csak nevetni tudok xĐ tiszta izom volt kivétel hasa meg jó magas... de nem illettünk össze... nem is tetszett benne hogy olyan méretesek a végtagjai.. és folyton díscsérte magát h milyen izmos fuu áá ezt utálom...
normális esetben én az olyan típusú fiúkra bukok mint te :D
magas vékony kis nyügle :P nemtok erre mást szót mondani.. az olyanok tök édesek :P
2010. jún. 5. 20:49
Én azt nem értem h sok lány azt irja h a vékony pasi jön be nekik de mégis a kigyurt állatokkal jönnek össze :)
2010. jún. 5. 20:55
20.49-es vagyok :D
szóval őt msnen ismertem meg mert barátnőm bátyja.. és amikor először megláttam modnom ebből tuti nem lesz semmi.. de amikor két hónapon keresztül udvarolt és nem hagyta annyiban a dolgokat.. valahogy beleszerettem.. szóval nem a külsejébe hanem a belső énjébe..
szerintem ez is más dolog..egyben bonyolult
2010. jún. 5. 21:20
Hát,nekem se legyen 40 kilós pasim,mikor én se vok annyi(56kg,165 cm),de 100 se.Pl 65-70 kg,azt kész.
2010. jún. 6. 11:46
én 170 cm vagyok, 58 kiló körüli, barátom 175 cm és 78 kiló körül, kicsit pocakosabb, de nagyon tetszik :D vékonyabb nem kéne, kövérebb/izmosabb se :D
(igaz, én nem a kérdésben leírt súlycsoportba tartozom :D)
15/L
2010. jún. 6. 14:48
azért itt kicsit félre ment már a topic :D Oks hogy pl 70kg-s a jó, de milyen magassághoz és alkathoz?:D Mert minden ember más, és e miatt más áll jól neki. Am én személy szerint voltam már a szerény 175-ös magasságommal 100kg is, de fél évvel ezelőtt lementem 80-ra, ls azóta 77kg vagyok. Rendszeresen kondizom, nem vagyok izomagy, és szálkás sem, de nagydarab. És azóta hogy fogytam milliószor jobban nézek ki(most sem jól, csak jobban a régihez képest)Am fontos leszögezni hogy az hogy az izom sűrűbb anyag mint a zsír. És nem tudom, menyire vagytok otthon benne, de egy 100kg-s 180 körüli pasas aki tiszta izom, az nem a brutál kategória, de nagyon ki van gyúrva, és ha csak 170 akkor a 75-80 kg is ugyan olyan nagydarab, és persze ha 190 feletti, akkor 100kg felett lesz olyan nagy darab. Szóval fontos azt is megemlíteni... na mindegy, izélek és pofonok :D Am engem sem keresnek a hölgyek a társaságukkal, sem régen sem most :D
2010. júl. 4. 08:52
Mert 100 kiló alatt se Férfi, se medve. ezt tanuld meg haver. És hízz, kocsonya kocsonyával. 28 F
2010. júl. 4. 09:35
LOL. Ez a kérdés úgy hangzik mintha valami áruról lenne szó.
2010. júl. 4. 09:42
Kapcsolódó kérdések: