Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dolgoznál, ha nem szorulnátok rá anyagilag?
Ha a férjed/völegényed/pàrod keresne annyit, hogy böven jól èlnètek a mindennapokban, évi 2-3 külföldi nyaralàs, belföldi hétvégék, nem Kell nèzni az élelmiszeràrakat, neked is jut magadra havi 50-100 ezer mèg emellett, illetve még is takarítotok.
Elmennél ez esetben dolgozni csak azèrt, mert minden felnöttnek dolgozni Kell, ès pont?
Ha szereted a munkàd és van esélyed fejlödni?
Ha a pàrod külföldi, de te itt az otthoni képesítèseddel nem kapsz munkàt, csak szaktudàst nem igénylö munkakörökben (vendéglàtàs, kereskedelem)?
Milyen esetben nem? Miert?
Kapásból nemmel válaszoltam volna a kérdésre, de aztán elolvastam a leírást. Így természetesen dolgoznék.
Viszont, ha a saját erőmből/szerencsémből elérnék egy ilyen szintet, mint amit leírtál, akkor egy percig nem dolgoznék tovább.
És hogy miért? Mert kibäszott lusta vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!