Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dolgoznál, ha nem szorulnátok rá anyagilag?
Ha a férjed/völegényed/pàrod keresne annyit, hogy böven jól èlnètek a mindennapokban, évi 2-3 külföldi nyaralàs, belföldi hétvégék, nem Kell nèzni az élelmiszeràrakat, neked is jut magadra havi 50-100 ezer mèg emellett, illetve még is takarítotok.
Elmennél ez esetben dolgozni csak azèrt, mert minden felnöttnek dolgozni Kell, ès pont?
Ha szereted a munkàd és van esélyed fejlödni?
Ha a pàrod külföldi, de te itt az otthoni képesítèseddel nem kapsz munkàt, csak szaktudàst nem igénylö munkakörökben (vendéglàtàs, kereskedelem)?
Milyen esetben nem? Miert?
*meg is takarítotok
(Nem èn vagyok ilyen helyzetben, csak kèrdem)
mindenképpen dolgoznék
akkor is ha megnyerem a lottót ehhez nem kell h a pasi adja a lóvét.
Először is, kell a pénz, nem vagyok eleresztve. Magamra, páromra vagyok utalva és viszont. A párom dolgozik, azért mert szereti amit csinál, szeret emberek között pörögni, segíteni, elintézni dolgaikat.
Én viszont alamizsnáért, nem dolgozok. 8 éve nem volt munkahelyem. A nyaralások, engem halálra fárasztanak. A párom kedvéért azért évi 2-3 pár naposon hajlandó vagyok részt venni, bár nekem, csak szenvedés, de nem mutatom párom felé. Egyetlen amire nagyon figyelek, 10 milla azonnal mozdítható tőkém meglegyen. Azon kívül, takarékoskodás nincs.
Hát megmondom őszintén, hogy nem dolgoznék :D
Viszont valami alkalmi munkákat bevállalnék, azért, hogy néha azért kimozduljak az emberek közé.
A pénzből részt vennék egy fotós tanfolyamon, meg beszereznék fotós kellékeket, és néha rendezvényeken fotóznék.
Illetve vennék egy jó zongorát, és zenélnék kb egész nap :D
És sokat utaznék :)
Háttudom nem valami pozitív hallani, hogy valaki nem akar dolgozni, de hát ez van, vannak ilyen emberek.
Azonban ha rászorulok arra higy eltartsam magam, akkor simán elmegyek dolgozni, úgy mint, ahogy most is teszem.
Csak akkor nem dolgoznék, ha megnyerném a lottó főnyereményt, tehát a saját pénzem lenne nagyon sok.
Ha más tartana el akkor legfeljebb olyan munkát keresnék amivel jutna idő kettőnkre, a megkeresett összeget pedig félre tenném magamnak. Sosem tudni mit hoz a jövő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!