Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dolgoznál, ha nem szorulnátok rá anyagilag?
Ha a férjed/völegényed/pàrod keresne annyit, hogy böven jól èlnètek a mindennapokban, évi 2-3 külföldi nyaralàs, belföldi hétvégék, nem Kell nèzni az élelmiszeràrakat, neked is jut magadra havi 50-100 ezer mèg emellett, illetve még is takarítotok.
Elmennél ez esetben dolgozni csak azèrt, mert minden felnöttnek dolgozni Kell, ès pont?
Ha szereted a munkàd és van esélyed fejlödni?
Ha a pàrod külföldi, de te itt az otthoni képesítèseddel nem kapsz munkàt, csak szaktudàst nem igénylö munkakörökben (vendéglàtàs, kereskedelem)?
Milyen esetben nem? Miert?
Nem dolgoznék, vagy csak időszakosan, amikor éppen kedvem van.
Tényleg csak akkor engedném ezt meg magamnak, ha semmilyen anyagi gondunk nem lenne.
Elgondolkodnék a saját vállalkozáson is. 25N
Nem dolgoznék, esetleg részmunkaidőben. És úgy, hogy legyen félretett pénzem váratlan esetekre.
A fotós tanfolyam nekem is mindig nagyon szimpatikus volt, és művészlélek is vagyok, tehát el tudnám magam foglalni. Az embereket pedig nem szeretem, érdekből cselekszenek és bunkók, boldog lennék ha távol tarthatnám magam tőlük.
Ha nem lenne szükség a keresetemre, olyan munkát csinálnék, amilyet csak akarok! Lehet segíteni másokon egy alapítványnál, elkezdhetek vállalkozni, mert nem lenne kockázata, lenne rá lehetőség, hogy bármit tanuljak, kreatív-művészeti tevékenységbe kezdhetnék, mert nem lenne érdekes, ha nem ebből tudok megélni.
Olyan szabadságot jelentene, amit átlagos munka és átlagos fizetés mellett nem lehet megtapasztalni, mert nincs idő kivárni, amíg befut/beindul az üzlet.
Biztos, hogy csinálnék valamit, lenne pénzkereső tevékenységem, még ha nem is a klasszikus értelmében vett munka. Mondjuk ha külföldön lennénk, nyitnék egy magyar éttermet, cukrászdával a sarokban. Szabadidőmben festenék, fotóznék.
Mindent egyszerre. :)
"Dolgoznék". Azért az idézőjelbe, mert jelenleg is van egy hobbim, amivel pénzt keresek, ezt csinálnám, sőt képzésre is beiratkoznék, művelte spórolnék/csináltatnék. Ezen felül megcsinálnám az edző tanfolyamot is (bár ez most is tervben van).
Szóval kicsit szabadabban, közvetlenebbül, de dolgoznék. Bár inkább szórakozás lenne így számomra :)
Mindenképp csinálnék valamit.
Vagy dolgoznék a szakmámban.
Ha az nincs, akkor tanulnék.
Ha semmi se lenne, akkor nyelvet tanulnék legalább.
Nem azért dolgoznék, mert kell és pont. Hanem azért, mert ha a férjem elhagy/hirtelen meghal/tartósan beteg lesz/csődbe megy/elveszíti a munkáját, akkor mégis mit fogok csinálni évekig tartó lébecolás után? Miből fogunk élni? Ennyi kieséssel a kutyának nem kell senki.
Ha megnyerném a lottó ötöst, és ott lenne pár száz milla, amivel kb. egész életemre be lennék biztosítva, akkor viszont eszem ágában nem lenne dolgozni. Max.ha nagyon unatkoznék, ás lenne ötletem, próbálkoznék valami vállalkozással.
Nem dolgoznék, ha nem szorulnék rá anyagilag, azért mert nekem lenne sok pénzem, mondjuk örökölnék vagy nyernék a lottón vagy mittomén...
De ha a páromnak lenne sok pénze, akkor dolgoznék ugyanúgy, mert nem akarok kitartott lenni. Az baromira megalázó szerintem. Elveszi az emberi méltóságodat, ha más tart el az ő pénzéből. Ráadásul semmi nem tart örökké, sem a szerelem, sem a pénz, szóval ha más vagyonára támaszkodva élsz túl, akkor nagyon könnyen pofára tudsz esni pár éven belül..... Okos ember ilyet nem csinál.
31/N
Nagyon csóri élet, ah valaki csak Hawaii meg az ausztrál búvárkodás közt tengeti... láttam ilyet, ha már azt is megunja, hát totál lámpaoltás.
Meg olyat is láttam, hogy abban a hitben nőtt fel, hogy anyagi kérdések számára már nem is fognak létezni, aztán, huss eltűnt mind a 10-15 milliárd vagyon és nem tudott már alkalmazkodni ehhez. Sérült, frusztrált, idióta lett belőle.
Én megbuggyannék.
Szép jó itthon- most leszek picit- de basszus egy idö után nem lenne elég, hogy csilivili a lakás, finom kaja az asztalon, várom haza a srácokat. Nem érne olyan inger. Egy idő után a jodolgomba csavarodnék bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!