Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket kérdezett a parotok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket kérdezett a parotok a volt partnerjeitekről/kapcsolataitokról?

Figyelt kérdés

Én már megőrülök tőle. Először csak annyit kérdezett, hogy hány férfivel feküdtem le. Elmondtam neki, utána azzal jött, hogy meséljem el, vagy legalább mutassam meg őket Facen... Mondtam, hogy nem, mert engem sem érdekel, meg minek, rég volt, előtte 4 évig nem voltam senkivel. Most legutóbb azt találta ki, hogy biztos letagadom a felét a valós számnak, vagy van valami rejtegetni valóm... Pedig nem.

Nálatok is ennyire kíváncsi a párotok, vagy csak engem nyaggat ilyen hülyeségekkel? Nem azt mondom, hogy titok, de semmi kedvem sztorizgatni az exeimről,meg sorra mutogatni őket, hogy utána ahhoz mérje magát. Így is azt számolgatja, hogy előtte 4 férfivel voltam...

2018. jan. 19. 06:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Néha szóba kerülnek.

Nekem előtte egy kapcsolatom volt meg egy csók, neki 4-5 lány, azt hiszem, de ő 6 évvel idősebb nálam.

Nem zavarja egyikünket sem, mert eddig ez a kapcsolatunk a legjobb, és valószínűleg az utolsó is :)

28n

2018. jan. 19. 19:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyébként ilyen emberrel én egy másodpercig nem lennék együtt.

Ugyanolyan brom, mint az exem volt. Ő féltékeny volt minden pasasra, buliban wc-re nem mehttem egyedül, és olyanokat modott, hogy "majd úgyis elhagysz egy másikért...", stb.

Nem másikért hagytam el, hanem mert idióta volt.

29 évesen volt a második kapcsolata - én -, most 34 és egyedül van azóta is.

2018. jan. 19. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!