Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érdeklik a 20 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklik a 20 éves fiamat a lányok?

Figyelt kérdés

Az anyuka vagyok, és nem tudom megérteni, hogy miért nincs vagy miért nem volt még barátnője ennyi idősen. Külsőre teljesen rendben van, mindenféle anyai elfogultság nélkül, objektíven nézve is egy szép, magas srác. Egyetemre jár, kollégiumban lakik még sincs senkije. Mostanában szóba hozom finoman és diszkréten a témát de nem válaszol semmi érdemlegeset csak lesüti a tekintetét vagy zavartan eltereli a témát. Ez aggasztó lenne ha nem tudnám, hogy meleg-e, de 100%-ig biztos vagyok benne, sőt tudom, hogy nem az. Viszont így főleg nem értem mi az oka. Nem szoktam ellenőrizgetni de azt is látom, hogy nem beszélget senkivel a messengerén sem. A személyisége inkább csöndes, visszahúzódó vagyis a bulikba sem szokott részt venni, nekem mindig ezt mondja de egyszer be is bizonyosodott, hogy tényleg nem ment el. Egyébként sem hiszem, hogy hazudna hiszen nincs értelme, nincs abban semmi rossz ha elmegy bulizni.

Tényleg nem értem mi lehet a háttérben.

Még valami esetleg amit még nem írtam le?

2018. jan. 18. 20:38
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
30%
A nőknek az ultraérdekes, sejtelmes, kigyúrt menő macsók kellenek, nagy pofával, sok pénzzel és jó kocsival mellékelve. :D Mindenki más mehet a süllyesztőbe, vagy járhat pro*tikhoz. :) 39f
2018. márc. 11. 21:27
 42/49 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, és nekem sem volt barátom 21 éves koromig. Szüleim sokat kérdezősködtek, de mindig tereltem, így egy idő után abbahagyták... Nálam az volt az ok, hogy iszonyatosan önbizalomhiányos voltam és el sem tudtam képzelni, hogy én bárkinek is tetszenék. Igen komoly szociális fóbiával küszködtem sokáig, amiből 19 éves koromra sikerült kiverekednem magam. Ezután már lett társasági életem, de a párkapcsolat még egy darabig nem akart összejönni.

Ezekről a problémákról senkinek nem beszéltem, kb még magam előtt is letagadtam őket. Így rendkívül kellemetlenül érintett, ha valaki nekiállt kérdezősködni...

Lehet, hogy a te fiad is hasonlót él át.

2018. márc. 11. 21:35
 43/49 anonim ***** válasza:

"Ez aggasztó lenne ha nem tudnám, hogy meleg-e"

Akár meleg, akár nem, a fiad. Ezen semmi nem fog változtatni. Emiatt nem kell aggódni.

Egyébként ettől függetlenül mondom, hogy nincs elkésve a világon semmiről.

2018. márc. 11. 22:02
 44/49 anonim ***** válasza:
Igen, attól hogy te tudod, hogy magas jó testalkatú, esetleg jóképű is, még nem jelenti azt, hogy nem önbizalomhiányos. Ő nyilván nem látja magát kívülről.
2018. márc. 11. 22:03
 45/49 A kérdező kommentje:

Nem hinném, hogy minden nőnek csak az olyan férfiak jönnének be.

Önbizalomhiánya pedig nem tudom, hogy van-e. Amiért csendes attól még lehet nincs ilyen problémája.

Rossz így látni, hogy nem túl boldog, vidám mostanság. Csak az árnyéka a régi önmagának.

2018. márc. 12. 10:59
 46/49 anonim ***** válasza:
Mint ha engem írtál volna le szóról szóra. Úgyanez a bajom nekem is.
2018. máj. 29. 02:51
 47/49 anonim ***** válasza:
21 fiú vagyok*
2018. máj. 29. 02:52
 48/49 anonim ***** válasza:
100%

No woman, no cry! Ennyi.

A fiad még időben észbekapott és nem száll be a párkapcsolati szélmalomharcba.

Jól is teszi, mert semmi értelme, a nők feleannyit nem érnek mint amennyit kínlódni kell velük.

Sokkal jobb ez, mint a társfüggőség, vagy mondjuk a válások - na attól végképp jobb!!!

2018. aug. 31. 04:43
 49/49 anonim ***** válasza:
Azóta mi lett vele?
2020. dec. 9. 03:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!