Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érdeklik a 20 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklik a 20 éves fiamat a lányok?

Figyelt kérdés

Az anyuka vagyok, és nem tudom megérteni, hogy miért nincs vagy miért nem volt még barátnője ennyi idősen. Külsőre teljesen rendben van, mindenféle anyai elfogultság nélkül, objektíven nézve is egy szép, magas srác. Egyetemre jár, kollégiumban lakik még sincs senkije. Mostanában szóba hozom finoman és diszkréten a témát de nem válaszol semmi érdemlegeset csak lesüti a tekintetét vagy zavartan eltereli a témát. Ez aggasztó lenne ha nem tudnám, hogy meleg-e, de 100%-ig biztos vagyok benne, sőt tudom, hogy nem az. Viszont így főleg nem értem mi az oka. Nem szoktam ellenőrizgetni de azt is látom, hogy nem beszélget senkivel a messengerén sem. A személyisége inkább csöndes, visszahúzódó vagyis a bulikba sem szokott részt venni, nekem mindig ezt mondja de egyszer be is bizonyosodott, hogy tényleg nem ment el. Egyébként sem hiszem, hogy hazudna hiszen nincs értelme, nincs abban semmi rossz ha elmegy bulizni.

Tényleg nem értem mi lehet a háttérben.

Még valami esetleg amit még nem írtam le?

2018. jan. 18. 20:38
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
94%

Nekem van egy 30 éves ismerősöm, akinek még sosem volt barátnője. És nem azért, mert meleg az illető. Egyszerűen otthon ül a szobában, túl nagyok az elvárásai és emellett visszahúzódó és félénk.

Simán lehet, hogy a fiad sem mer kezdeményezni vagy elvan magában...

2018. jan. 19. 12:13
 32/49 anonim ***** válasza:
83%
Lehet kiölted belőle.
2018. márc. 3. 22:16
 33/49 anonim ***** válasza:
93%

Mintha a saját szüleimet olvasnám, csak én idősebb vagyok.

Egy dolgot akarok tanácsolni:

Ne hozd szóba, ne erőltesd, hagyd rá, ne kérdezősködj, és még csak közvetve se utalj rá. Pláne ne akard manipulálni, vagy mással ezt vagy a fentieket tenni.

Ha túl sokszor teszed ezt, egy idő után a túl sok frusztráció miatt egyre jobban el fog távolodni a szüleitől az illető. Gondolom nem ez a célod.

2018. márc. 3. 23:53
 34/49 anonim ***** válasza:
91%

Kedves anyuka! 28 éves vagyok, a kevés alapján, amit írtál, a fiadhoz hasonló személyiség. Soha nem voltam még nő közelében. Nem azért, mert nem érdekelnek a nők, sőt, 13 éves korom óta megveszek utánuk. Hanem azért, mert alkalmatlan vagyok rá. Van/volt egy betegségem, úgy hívják szociális fóbia. Ezt ha valaki kívülről látja, azt mondja félénk vagyok, visszahúzódó, társaságkerülő, kocka, nyuszi, esetleg arrogáns. Belülről viszont folyamatos kínlódás és gyomorgörcs. Én sem tudtam, hogy ez a bajom, amíg nem olvastam róla. Rajtam kívül azóta sem tudja senki.

Nem mondom, hogy a fiadnak is ez van (esetleg valamilyen enyhébb formában) de érdemes lehet erre is gondolni.

Nekem bizony ebből kifolyólag kimaradt az egyetemi időszak legszebb része és a nőkkel azóta sem jutottam dűlőre.

Itt jegyezném meg (nem kevés rosszindulattal), ha a fiad valóban szociális fóbiás, annak kialakulásában igen jelentős szerepe van a környezetnek, neveltetésnek. Az anyám engem elég szigorúan fogott és egyben én voltam az egyszem, védeni való, gyámoltalan kicsi fiacskája is. Én részint erre vezetem vissza a saját bajomat.

Abból a tényből, hogy kiírtad ezt a kérdést és szeretsz beletúrni a fiad életébe, azt a következtetést vonom le, hogy te is esetleg hasonlóan nevelted a fiadat. De ne legyen igazam.

2018. márc. 4. 01:05
 35/49 anonim ***** válasza:
51%
A kulcs az, hogy szürke kisegér. Egyetemista vagyok és az összes szürke kisegér srác ismerősöm szűz és még nem volt kapcsolatuk. Egyszerűen nincs igény az ilyen természetű srácokra.
2018. márc. 4. 02:06
 36/49 A kérdező kommentje:

Pedig nem szólok bele a fiam életébe semmilyen módon, nem is tettem soha. Azt se hallotta tőlem, hogy nem mehet sehova mert tanulnia kell stb.

Ezt a szociális fóbiát nála, nem tartom elképzelhetetlennek de ugyanakkor nem is tudom, hogy ez a baja.

A szürke kisegér fiúk egyébként milyenek? Nem ők azok akik számítógépeznek egész nap, esetleg túlsúlyosak, szóval az elég érdektelen személyiség mellé társul az előnytelen külső is?

A fiam mint mondtam nem ilyen. Vagy a komolyabb srácokat már nem is érdeklik a lányok?

Szerintem ez nem igaz. Inkább az lehet, hogy nem jön be a csajoknak valamiért, ő pedig nem tesz sokat értük.

Viszont így meg rossz látni mert sokszor feszült, stresszes az egyetem miatt, esetleg emiatt is. Meg is tudom érteni hiszen a szex valamennyire levezeti a feszültséget, de neki ebben nincs része.

2018. márc. 4. 08:10
 37/49 A kérdező kommentje:
Bocsánat:a komolyabb srácok már nem is érdeklik a lányokat. Így akartam.
2018. márc. 4. 08:12
 38/49 anonim ***** válasza:

Hát biztos,hogy anyuka?? Nekem úgy tűnik a pasi magáról îr...csak E/3ban. Na de nem kételkedem.Sose tudott anya ennyit rólam, mert 19éves koromtól csajozgattam.

Vannak barátai, sportolgat de barátai se viszik sehová? Engem is 17 évesen 18-20 éves haverok vittek bele a rally/fesztivál/disco életbe. Nem lettem se drogos se alkesz na jó cigire rákaptam de csak bulikon. Amúgy sose kìvántam.

Ha sportolgat ilyen amatőr versenyekre is mehetnének...ott észre veszik őket a lányok.

Nagyon aggódsz és az önbizalmát is kevésnel gondolod, miért nem segìtesz be neki. Pl elviszed magaddal olyan helyre mit tom barátnődhöz akinek szingli 17+os lánya van. És ugymond kötelező lenne egymással beszélgetniük...megtudná a nőkkel lehet.

2018. márc. 4. 09:46
 39/49 A kérdező kommentje:

Barátokról csak egy kettőről tudok, aki tényleg barát. Nem viszik mert ők sem egy nagyszájú társaság. Nem is az a típus, aki discoba tölti az estéket.

Focibajnokságokra szoktak járni néha, nem tudom ott milyen gyakorisággal fordulnak elő a lányok.

2018. márc. 4. 09:57
 40/49 anonim ***** válasza:
33%

"A szürke kisegér fiúk egyébként milyenek? Nem ők azok akik számítógépeznek egész nap, esetleg túlsúlyosak, szóval az elég érdektelen személyiség mellé társul az előnytelen külső is? "

Nem. Akiket leírtál, úgy a kockákat szokták jellemezni.

Ahhoz, hogy egy srác szürke kisegér legyen, elég annyi, hogy nincs benne semmi extrém. Nem tahó, nem a társaság középpontja, nem kiabál félpercenként, nem nagyképű, nincs extrém haja, nem öltözik pávaként és hasonlók. Ha egy srác szimplán mondjuk szeret olvasni, imádja a művészeteket, már unalmasnak fogják tartani.

A mai fiatalok közt kell valami plusz. A lányok felmennek instára és cuksi csajokat látnak kigyúrt srácokkal meg ilyenek. Ezek lettek az ideálok.

2018. márc. 4. 18:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!